Pozornost v partnerstvu

Pozornost v partnerstvu - Hans Jellouschek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Hans Jellouschek
Pozornost v partnerstvu.pdf

Ali sta partnerja dovolj pozorna drug do drugega, lahko hitro ugotovita. Za to je potrebna le njuna iskrenost. In potem pripravljenost, da izstopita iz morda začaranega kroga nepozornosti. Biti zares pri sebi in pri drugem. Ta izmenična igra omogoča partnerjema, da ostaja njuna zveza živa ter ohranja trajno globino. To je bistvo vsakega odnosa. Uriti se v pozornosti v partnerstvu ter jo negovati pomeni odkrivati, kaj je za drugega in zame pomembno, pri tem pa se ne takoj prepusti ocenjevanju. Ta izkušnja je koristna za skupno življenje v paru. Z veliko praktičnimi primeri iz svoje svetovalne prakse in s številnimi navodili za vadbo pozornosti avtor prikazuje, kako se posvečati tej umetnosti.

Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. V okviru Upravne akademije pri Ministrstvu za javno upravo je med izvajalci seminarjev in izobraževanj na temo javno-zasebnega partnerstva. V zadnjem času se Petra Ferk aktivno ukvarja s področjem elektronskega javnega naročanja in je ena izmed najbolj objavljanih avtoric s področja elektronskega javnega naročanja v EU. Ko Aprilin šolski projekt pritegne pozornost Kraangov, morajo želve ubraniti šolo.

Količina: Uredila: Maja Jug Hartman. Ali sta partnerja dovolj pozorna drug do drugega, lahko prav hitro ugotovita.