Poti in brezpotja

Poti in brezpotja - Slavo Vajt | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Slavo Vajt
DIMENZIJA
9,46 MB
IME DATOTEKE
Poti in brezpotja.pdf
ISBN
3219027388854

OPIS

Slavo Vajt je fotografski mojster in filmski ustvarjalec. Človek, v katerem se pretakata tišina mirnega sidrišča in radoživa nomadska razprtost za vse, kar se lahko pojavi v svetovih, ki jih srečuje, preči in jim pričuje. Med ljubeznimi, ki jim je ostal zavezan za zmeraj, je lepota raznoterih obrazov morja, gora, alpinizma in popotovanj.Razkošna knjiga Poti in brezpotja, ki jo dopolnjujejo avtorjeve barvne fotografije, je sestavljena iz treh delov: potopisov (iz Himalaje, Južne Amerike, Turčije, Indije, Kašmirja,Tajske in Španije), zgodb in utrinkov. Presežna vrednost in bistvo, ki povezuje vse tri dele, je Vajtovo doživljanje sveta, družbe, človeka ..., njegova razmišljanja in refleksije na videno in doživeto, njegove resnice. Še pomembnejše je njegovo sporočilo bralcu: "Srčno si želim, da bi mladi, pa tudi starejši bralci, ki še niso dokončno ujeti v resnice davno preživete preteklosti, uspeli vzpostaviti ustvarjalen dialog med pripovedmi v knjigi in tistimi, ki jih nosijo v sebi."

Decembra so se namesto pocukranih božičnih popevk na mtb sceni vrtele drugačne teme. Začelo se je z Bracotovimi brezpotji.

V njih se kaže kot talentiran, pozoren in svojevrsten opazovalec življenja okoli sebe ne glede na to, ali se nahaja v Južni Ameriki, Turčiji, na Tajskem v ... Za Cmirom Ni bil še čas zimskih brezpotij po konjskih poteh skozi Krmo. Ubral je stezico, kjer so konec spomladi izhlapele smučine.

POVEZANE KNJIGE