Od joka do prvih besed

Od joka do prvih besed - Nives Skamlič | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nives Skamlič
DIMENZIJA
6,49 MB
IME DATOTEKE
Od joka do prvih besed.pdf
ISBN
4836278958508

OPIS

Otrokov razvoj od rojstva do prvega leta je hitrejši kot kdaj koli v življenju. Prelevi se iz dojenčka, ki ne razume nobene besede in ne zna sporočiti, kaj ga muči, v malčka, ki razume govor in ustvarjalno izsili želeno stvar. Nauči se, kaj lahko pričakuje od sveta, kako se svet nanj odziva in kako sam s svojimi dejanji vpliva na predmete ter ljudi v svetu.Kako naj komuniciram z dojenčkom, da bo razvil ustrezne socialne veščine, razumel govor in sam začel govoriti?Ali je moj način komunikacije z njim dober, dovolj spodbuden?Ali se moj dojenček ustrezno govorno-jezikovno razvija?To so vprašanja, na katera najdete odgovore v tej knjigi. Poleg opisa dojenčkovega razvoja komunikacije, razumevanja govora in sposobnosti izražanja po tromesečjih, v knjigi najdete tudi nasvete za igrice, ki spodbujajo otrokov razvoj na tem področju.Nives Skamlič je priznana strokovnjakinja, ki že 28 let nudi logopedsko pomoč osebam z različnimi govorno-jezikovnimi in komunikacijskimi motnjami, svetuje njihovim svojcem, razvija in izvaja različne oblike preventivnega dela ter sodeluje z različnimi strokovnjaki. S svojim delom je pomembno doprinesla k razvoju slovenske logopedske stroke. Napisala in prevedla je vrsto strokovnih del, sodelovala pri več projektih in strokovnih skupinah, izvedla številne delavnice in izobraževanja za logopede, starše, učitelje ter druge strokovnjake.

Pripravila: Maruša Poklič ... Mojih prvih 100 besed - Od piščanca do vlakca. Od piščanca do vlakca; Večjim otrokom bo ta knjiga odlična pomoč pri učenju branja; Malčki se učijo ob opazovanju slikic; Knjiga obogati besedni zaklad; Zbirka Mojih prvih … Značilnosti te izjemne zbirke.

Lepo ohranjena. 031346188 Od joka do prvih besed: Priročnik za spodbujanje komununikacije, govora in jezika v prvem letu življenja.

POVEZANE KNJIGE