Nepozabni papež

Nepozabni papež Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,7 MB
IME DATOTEKE
Nepozabni papež.pdf
ISBN
5178962808296

OPIS

Papež Janez Pavel II. se nas je s svojimi besedami in zgledom globoko dotaknil. Kdor se je z njim osebno srečal v Sloveniji, v Rimu ali na svetovnih srečanjih mladih, priča o nepozabnem doživetju, ki ga je spodbudilo k bolj pristnemu stiku z Bogom in povezanosti s Cerkvijo.V monografiji smo zbrali pričevanja 87 Slovenk in Slovencev, ki kažejo, kakšne sledove je pustil ta veliki papež v našem narodu. Knjiga je opremljena z barvnimi fotografijami. Ob njej bodo zaživeli tudi vaši spomini na papeža Janeza Pavla II., ki je dvakrat obiskal Slovenijo. Knjigo sta uredila Franci Petrič in Igor Vojinovič.

petriČ in i. vojinoviČ, izdala druŽina 2014, Trdno sem prepričan, da papež Frančišek v tem vidi znamenje časa, vidi hudega »raka«, ki je napadel osnovno celico družbe in Cerkve - družino.

aprila izdala založba Družina. Pritožbe proti varčevalnim ukrepom Janševe vlade, napoved splošne stavke javnih uslužbencev, papež RKC je v svojem javnem nagovoru zavrnil predlog, da bi ženske postale enakopraven del Cerkve in imele možnosti biti duhovniki … in še več (ne)pozabnih dogodkov, ki so odmevali v preteklem tednu, najdete v tokratnem zapisu Don Marka M.Poleg dogodkov pa tudi nekaj (z blogerjevimi ... Způsob, kterým vedl koncil, byl téměř nadlidský, neboť respektoval svobodu otců, kompetence komisí, ale vstoupil jako papež tam, kde měl vstoupit, citoval slova Benedikta XVI. spolupracovník Pavla VI., kardinál Giovanni Battista Re.

POVEZANE KNJIGE