Kruh na zagovoru

Kruh na zagovoru - William Davis | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Davis
DIMENZIJA
12,4 MB
IME DATOTEKE
Kruh na zagovoru.pdf
ISBN
6210778425182

OPIS

Dr. William Davis je kot družinski zdravnik spremljal in raziskoval zdravje in počutje številnih bolnikov ter ugotovil, da so pšenični izdelki eden od glavnih krivcev za debelost, slabo počutje in druge težave ljudi. Svoje izsledke je objavil v poučni knjigi Kruh na zagovoru (Wheat Belly), ki je sedaj prevedena tudi v slovenščino. Ali ste vedeli, da dve rezini polnozrnatega kruha bolj vplivata na porast krvnega sladkorja, kot če bi pojedli 2 jedilni žlici sladkorja?Knjiga Kruh na zagovoru govori o tem, kako blagodejno vpliva izločitev pšenice in tako propagiranih polnozrnatih žitaric na naše zdravje. »Pšenični post« vam bo prinesel izboljšanje številnih zdravstvenih težav in bolezenskih simptomov.Dr. William Davis s to knjigo napiše prepričljivo obtožnico pšenice, pri čemer njegova razlaga in dokazi temeljijo na starejših in novejših kliničnih raziskavah ter na praktičnih primerih pacientov iz svoje ordinacije.Dieta brez pšenice ima številne blagodejne učinke: izguba telesne teže v prvih nekaj mesecih po izločitvi izboljšanje presnove in sladkorne bolezni tipa 2 rešitev prebavnih težav, tudi tistih, povezanih z ulceroznim kolitisom in celiakijo znižanje holesterola in pozitivni vpliv na velikost delcev LDL izboljšanje kostne gostote in osteporoze konec težav s kožo in s kožnimi boleznimi, tudi luskavice in izpadanja las manj vnetij in bolečin zaradi revmatoidnega artritisa.Knjiga je berljivo napisana in provokativna ter temelji na znanstvenih dokazih. Kruh na zagovoru ponuja nov pogled na to vseprisotno živilo, ki nam povzroča številne zdravstvene težave.

Kruh je zapoved, življenska obveza, prikladna parola ... Kruh na zagovoru [pšenica redi in škodi. Pa veste zakaj?] Avtorji Davis William (avtor), Sbil Novak Irena (prevajalec) Leto izdaje 2014 COBISS.SI-ID 275099904; Isbn 978-961-93710--8 Jezik slovenski Št.

Visoko čaščen je, postavljen na oltar, pogosto spregledan in vržen tja stran. V njem skrite so solze, garanje in kri, tleč spomin na težke dni.

POVEZANE KNJIGE