Knjiga o ženski

Knjiga o ženski - Osho | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Osho
DIMENZIJA
3,77 MB
IME DATOTEKE
Knjiga o ženski.pdf
ISBN
9320913161573

OPIS

Knjiga o ženski je zbirka vpogledov v edinstvene vidike ženske in njene moči.Osho razpravlja o različnih temah, kot so gibanje za osvoboditev žensk, spolnost, zakon, ljubezen, materinstvo, družina in kontracepcija, ustvarjalnost in meditacija.Ne govori kot moški ali ženska, temveč kot čista zavest, tako mu moramo prisluhniti tudi sami, če ga želimo razumeti.Osho nagovarja žensko, ki je v vsakem od nas, in jo spodbuja k popolni osvoboditvi.Kot pravi sam: " Če ženski ni omogočeno, da bi v resnici bila ženska, tudi moškemu ni omogočeno, da bi v resnici bil moški. Svoboda ženske je pogoj za svobodo moškega.""Žensko je treba ljubiti, ne pa jo razumeti. To je prva stvar, ki jo je treba vedeti."

obletnici ustvarjalčeve smrti. Sozaložnik dela je Knjižnica Šentjur.

Knjiga o ženski je zbirka vpogledov v edinstvene vidike ženske in njene moči.. Osho razpravlja o različnih temah, kot so gibanje za osvoboditev žensk, spolnost, zakon, ljubezen, materinstvo, družina in kontracepcija, ustvarjalnost in meditacija. Druga knjiga v seriji Ljubezenski dogovor! KOMENTAR UREDNICE: Zgodba o burnem študentskem življenju, polnem presenečenj in preobratov.

POVEZANE KNJIGE