Kako zmagati v razredni vojni

Kako zmagati v razredni vojni - Susan George | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan George
DIMENZIJA
3,95 MB
IME DATOTEKE
Kako zmagati v razredni vojni.pdf
ISBN
7508160361829

OPIS

Namišljena \'ekspertna skupina\' pripravlja za skrivnostne Naročnike, voditelje globalne elite, poročilo oziroma odgovor na preprosto vprašanje: \'Na kakšen način lahko zagotovimo, da bo kapitalistični sistem preživel in ostal neranljiv tudi v 21. stoletju?\' Poročilo je izmišljeno, izmišljeni so Delovna skupina in Naročniki, toda, kot poudarja Susan George, je vsebina še kako resnična. Analizo sedanje krize in njenih posledic, torej razgradnje države blaginje, razpada sistema socialnih pravic, človekovih svoboščin in demokracije, analizira in komentira s stališča zmagovalcev, globalne neoliberalne elite, saj si je tako lahko privoščila stvari opisati veliko bolj neposredno, cinično, grobo … takšne, kakršna postaja družba pod prevlado finančnega kapitala. Glavno sporočilo dela Susan George bi lahko strnili takole: Nismo v težavah zato, ker nas je prizadela finančna kriza – finančna kriza nas je doletela zato, da bi zašli težave in v njih tudi ostali. To, kar preživljamo, ni kriza, ampak znamenje časa, ki prihaja.

... Poročilo je izmišljeno, izmišljeni so Delovna skupina in Naročniki, toda, kot poudarja Susan George, je vsebina še kako resnična.

V nekaterih delih veta je dane dan, namenjen pominu na tite, ki o e borili za vobodo, ki jo uživajo njihovi državljani. Dan je, ko ti narodi razmišljajo o titih, ki o umrli za neko tvar, in titih, ki .

POVEZANE KNJIGE