Jezusova zgodba

Jezusova zgodba - Martin Dugard, Bill O'Reilly | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Dugard, Bill O'Reilly
DIMENZIJA
4,63 MB
IME DATOTEKE
Jezusova zgodba.pdf
ISBN
4767526035049

OPIS

Zgodba o Jezusovem križanju,kakršne še niste brali.Milijoni bralcev so na dušek prebrali knjigi pisatelja Billa O\'Reillyja in zgodovinarja Martina Dugarda o ubojih ameriških predsednikov Kennedyja in Lincolna, Killing Kennedy in Killing Lincoln, napeto zgodovinsko pisanje, ki spreminja naš način prebiranja zgodovinskih besedil. V tej knjigi pa sta se podrobno lotila šokantnih dogodkov, ki so pripeljali do usmrtitve najvplivnejšega človeka, kar jih je kdaj živelo – Jezusa iz Nazareta. Skoraj dva tisoč let po tem, ko so tega priljubljenega in kontroverznega mladega revolucionarja surovo ubili rimski vojaki, skuša več kot 2,2 milijard ljudi slediti njegovemu nauku in verjeti, da je bog. Zgodba o Jezusovem življenju in času temelji na dejstvih, obenem pa neustavljivo priteguje bralčevo pozornost; na straneh knjige med mnogimi legendarnimi zgodovinskimi osebnostmi oživljajo Julij Cezar, Kleopatra, Cezar Avgust, Herod Veliki, Poncij Pilat in Janez Krstnik. Avtorja popeljeta bralca v izjemno nestabilno obdobje zgodovine tudi z nazornim opisom številnih političnih in zgodovinskih dogodkov, zaradi katerih je bila Jezusova smrt neizbežna in je za vedno spremenila svet.

031 498 466 Zgodba o Kristusovem rojstvu pripoveduje o napornem popotovanju Marije in Jožefa, čudežnem spočetju in rojstvu Jezusa. Dramatičen in pretresljiv film prikazuje tvegano pot mladega para, ki mora zaradi ljudskega štetja, ki ga je odredil kralj Herod, romati iz Nazareta v Betlehem, dom Jožefovih prednikov. Izrazita Jezusova ponazoritev je zgodba o »desetih devicah«, ki je posebno pomembna za nas danes.

DEL Vse, kar Biblija napoveduje, se bo res zgodilo Prikaži ve č. 114.

POVEZANE KNJIGE