Izdelava nakita s Tino Mežek

Izdelava nakita s Tino Mežek - Nina Berčič Demšar, Tina Mežek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nina Berčič Demšar, Tina Mežek
DIMENZIJA
10,95 MB
IME DATOTEKE
Izdelava nakita s Tino Mežek.pdf
ISBN
7948398186162

OPIS

Izdelava nakita s Tino Mežek, je knjiga v kateri se boste korak za korakom naučili sami izdelati moderen in unikaten nakit, ki ga boste z veseljem nosili ali podarili.Prikazani so postopki izdelave nakita iz polimerne gline ali bolj poznane mase FIMO. Nazorno so opisani postopki mešanja mase, različne tehnike izdelave, izdelovanje zaključkov iz žice ter še mnogo drugih podrobnosti.Če ste začetnik ali že pravi mojster umetnik, vedno se najde nekaj novega, neznanega in osupljivega.Zakaj sploh izdelujemo nakit? Da se kreativno izrazimo? Sprostimo veselje, ko s svojimi rokami iz majhnih perlic, žic, mase ... izdelamo prekrasen kos unikatnega nakita? Ali pa preprosto hočemo le popestriti svojo garderobo?Večina od vas se bo strinjala z vsemi vprašanji zgoraj. Mislim, da vsi radi ustvarjamo z novimi tehnikami, materiali ... skratka radi nosimo svoj nakit, ki smo si ga sami izdelali za različne priložnosti. Ob tem uživamo dvakratno, prvič ko ga izdelujemo, drugič pa ko ga z veseljem in ponosom nosimo.

Izšla je tudi prva Tinina knjiga "Izdelava nakita s Tino Mežek" pri založbi Didakta, v njej boste našli postopke izdelave iz polimerne mase. Založba Didakta je izdala knjigo Izdelava nakita s Tino Mežek, s pomočjo katere se boste korak za korakom sami naučili izdelati moderen in unikaten nakit, ki ga boste z veseljem nosili ali podarili. V knjigi Tine Mežek so prikazani postopki izdelave nakita iz polimerne gline ali bolj poznane mase Fimo.

Knjiga je rabljena, vendar je noter kot nova, zunaj pa so manjši znaki obrabe. II IZDELAVA NAKITA S TINO MEŽEK Čisto nova - primerna za darilo - postopki izdelave nakita Nagrad je skupaj 6: Rayher darilni bon v vrednosti 40 €, Rayher darilni bon v vrednosti 30 € in Rayher darilni bon v vrednosti 20 € ter tri knjižne nagrade: Izdelava nakita s Tino Mežek. Po zaključenem natečaju se nakit vrne sodelujočim.

POVEZANE KNJIGE