Grobarka Boga

Grobarka Boga - John C. Lennox | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John C. Lennox
DIMENZIJA
9,31 MB
IME DATOTEKE
Grobarka Boga.pdf
ISBN
1860377168804

OPIS

Je treba verujoče odpisati kot pristranske in neosveščene? Navsezadnje so med njimi tudi znanstveniki, prejemniki Nobelove nagrade. Mar se res zagrizeno oklepajo upanja, da bodo našli črn kotiček vesolja, ki ga znanost ne bo nikoli zmogla razsvetliti? Takšna trditev seveda še zdaleč ni ustrezna in resnična podoba večine zgodnjih znanstvenih pionirjev, ki so kot Kepler trdili, da je ravno prepričanje o obstoju Stvarnika navdihovalo njihovo znanost in jih spodbujalo k vse veličastnejšim dosežkom. Prav v temnih kotičkih vesolja, ki jih je znanost že razsvetlila, so videli obsežno dokazno gradivo o bistroumnosti Boga.

PETDESET 50 let študija novinarstva na Slovenskem / Karmen Erjavec in Melita Poler Kovačič (ur.). - Ljubljana : Fakulteta za družbene vede, Založba FDV, 2014 ([Ljubljana] : Littera picta).

Cena: 19,99 EUR-5% za člane knjižnega kluba. Na zalogi.

POVEZANE KNJIGE