Filmski izziv

Filmski izziv - Andraž Arko | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Andraž Arko
Filmski izziv.pdf

Frančiškan p. dr. Andraž Arko ve, da mladi radi gledajo filme. To knjigo je napisal za mlade in za vse, ki živijo in delajo z mladimi: za starše, učitelje in katehete. V svoji doktorski disertaciji, ki je izhodišče za to knjigo, je ugotovil, kako pomembni so filmi za oblikovanje našega pogleda na svet, kako močno vplivajo na naše vrednote. Zato je zelo pomembno, da filmov ne gledamo le za zabavo, ampak o njih kritično razmišljamo in se pogovarjamo.V prvem delu avtor predstavi pomen filmske vzgoje, kakšni filmi so primerni za posamezne vzgojne cilje, natančno pa poda tudi napotke za pogovor o filmu. V drugem delu podrobno analizira 22 priljubljenih filmov: kakšni so njihovi vsebinski poudarki, za koga so ali niso primerni, doda jim tudi zanimiva vprašanja za pogovor, ki bo sledil ogledu.Knjiga za zanimive filmske večere, ki bodo v vseh spodbudili razmislek o svetu in samem sebi.

Cena 32€ članska ekipa (najmanj 2 člana/ekipo) 40€ nečlanska ekipa. Prijave Na Info točki KŠK ali na https://fig.ksk.si.

rojstni dan. Foto: Spletna stran FIG Filmski izziv Gorenjske, ki se bo začel danes, je 48-urni filmski izziv, ki tokrat poteka drugič, namenjen pa je predvsem študentom in mladim z lastno snemalno opremo in amaterskimi izkušnjami v videoprodukciji. Že četrti 10-urni filmski izziv za študente iz vsega sveta - izbrani trije filmi naših študentov + film pod zastavo Portugalske, pri katerem je bila motor naša študentka na izmenjavi 10-hour film challenge for students from all over the world for the fourth time - three films from our students chosen + one film under Portuguese flag with ... V Kinodvoru bo od 28.