Bratovščina orlovih kril

Bratovščina orlovih kril - Ilona Fišerová | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ilona Fišerová
DIMENZIJA
6,51 MB
IME DATOTEKE
Bratovščina orlovih kril.pdf
ISBN
8279647456227

OPIS

Tomaž in njegovi prijatelji obožujejo kajtanje. Nadeli so si ime Bratovščina orlovih kril, kot da bi slutili, da jih bo ta njihov konjiček pripeljal na sled tihotapcem redkih ptičev. Toda zgodi se nesreča; Tomaž pristane v bolnišnici in ne kaže prav dobro …Pustolovska zgodba, polna skrivnosti in napetosti, pa tudi vprašanj. Kdo je skrivnostni moški, ki se je kar na lepem prikazal in se zanima za ujede? Bo policija tihotapcem stopila na prste? Se bosta Tomaž in njegov oče po materini smrti končno le zbližala? Pa Veronika, a ni prav super punca?

Záhada v ZOO (2015), přeloženo do slovenštiny (Psík Baf: Nezbedník zo ZOO, 2016, ISBN 9788056401491) Poselství blíženců (2016) Pejsek Dar - Případ ztraceného papouška (2017) Kdo by v létě myslel na Vánoce ... - Ilona Fišerova: Bratovščina orlovih kril (eko) - Katherine Applegate: Drevo želja (eko) - Janja Vidmar: Ta slavna Nuška (strip) - Williams Marcia: Grški miti (strip) - Feri Lainšček: Ne Preberi predlagano pesniško zbirko in se pripravi na pogovor o pesmih, ki so ti bile najbolj všeč, ter se eno izmed njih nauči na pamet. Pesem Spletna stran založbe Ocean.

razreda prejel 2. nagrado, knjigo z naslovom Bratovščina orlovih kril, za svojo sporočilno močno pesem z naslovom Kralj Matjaž..

POVEZANE KNJIGE