Ajurveda za notranjo ubranost

Ajurveda za notranjo ubranost - Vinod Verma | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinod Verma
DIMENZIJA
5,83 MB
IME DATOTEKE
Ajurveda za notranjo ubranost.pdf
ISBN
8502291013819

OPIS

Knjiga temelji na osnovnih ajurvedskih načelih in obravnava tri pomembne vidike, ki oblikujejo bistveni del našega vsakdana: prehrano, spolno energijo ter zdravljenje.Dr. Vinod Verma v njej navaja preproste smernice za izboljšanje življenjskega sloga in ohranjanje celostnega ravnovesja.Spoznali boste moč ajurvedske prehrane, uporabo zelišč in začimb, okusne vegetarijanske recepte in nekaj zelo posebnih afrodiziakov.S predstavljenimi praksami in metodologijami se boste naučili uravnovešati spolno energijo, stopnjevati spolno zmogljivost in odpravljati nekatere pogoste spolne težave.Zadnji del knjige pa vas bo popeljal v raziskovanje vaših lastnih subtilnih energij in različnih ajurvedskih metod zdravljenja.

Vinod Verma v njej navaja preproste smernice za izboljšanje življenjskega sloga in ohranjanje ... V Službi za notranjo revizijo z izvajanjem notranjih revizij in svetovanjem zagotavljamo, da ministrstvo uspešno uresničuje poslanstvo in naloge. Delo vključuje revidiranje poslovnih procesov in postopkov v organizacijskih enotah ministrstva, vključno z organi v njegovi sestavi.

Za odlično realizacijo naših projektov poskrbijo izkušeni mojstri, ki jih z veseljem priporočamo. Vodnikova 187 1000 Ljubljana + 386 40 613 963 [email protected] Urnik trgovine - od ponedeljka do petka 10:00 - 13:00 in 14:00 do 17:00 - prevzem naročil Vse pravice pridržane © 2020 Meta - trgovina za zdravo življenje. Avtorji: ModriWeb Cart Domislice iz narave za spretne roke : [zanimivi načrti in izdelki korak za korakom].

POVEZANE KNJIGE