Zeleno kmetovanje

Zeleno kmetovanje - Rebecca Laughton | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rebecca Laughton
DIMENZIJA
6,76 MB
IME DATOTEKE
Zeleno kmetovanje.pdf
ISBN
2255037886852

OPIS

Knjiga je namenjena vsem, ki se navdušujete za ekologijo in bi radi z zelenim kmetovanjem pripomogli k reševanju globalnih problemov, kot so podnebne spremembe, pogubne posledice potrošništva in visoke cene fosilnih goriv. Avtorica je prepričana, da ekološko kmetovanje, če se ga lotimo pametno, poveča kakovost življenja in ohranja človeško energijo.Obravnava zelo praktična vprašanja, kot so:- Kako povečati dohodke kmetije?- Kako poskrbeti za ravnovesje med delom in prostim časom na kmetiji?- Kako preprečiti preutrujenost in stres?- Kako je možno kmetovati brez strojne mehanizacije?- Kako skrbeti za otroke na kmetiji?- Zakaj so nekatere kmetije uspešne, druge pa se samo prebijajo?

Vse to zmanjšanje stroške in ... Zeleno kmetovanje sem napisala, da bi potencialnim kmetom pomagala pri načrtovanju njihovih kmetij in vrtov na način, ki bi bogatil njih in njihovo zemljo. Prepogosto vidim, da ljudje obupajo, ker so izčrpani, ker jim kmetovanje ne prinaša dovolj zaslužka ali ker ugotovijo, da njihovi odnosi trpijo zaradi stresa. Knjiga Zeleno kmetovanje je vir navdiha in nadvse koristen priročnik za vsakogar Svet je v škripcih in potrebujemo upanje, da je izhod iz krize mogoč.

0 Pregled(i) Hiter pregled. Priročnik za uspešno ekološko kmetijo ali vrt dokazuje, da z zadovoljevanjem naših potreb po zavetju, hrani, kurjavi, vodi in sredstvih za preživetje neposredno z zemlje, ob minimalni uporabi fosilnih goriv, ... Vsebine se nahajajo na novi spletni strani, ki jih najdete TUKAJ. Obenem so neposredna plačila nagrada kmetom za tiste vidike njihovega dela, ki niso vezani na trg, so pa bistvenega pomena za evropsko družbo.

POVEZANE KNJIGE