Zeleno kmetovanje

Zeleno kmetovanje - Rebecca Laughton | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Rebecca Laughton
Zeleno kmetovanje.pdf

Knjiga je namenjena vsem, ki se navdušujete za ekologijo in bi radi z zelenim kmetovanjem pripomogli k reševanju globalnih problemov, kot so podnebne spremembe, pogubne posledice potrošništva in visoke cene fosilnih goriv. Avtorica je prepričana, da ekološko kmetovanje, če se ga lotimo pametno, poveča kakovost življenja in ohranja človeško energijo.Obravnava zelo praktična vprašanja, kot so:- Kako povečati dohodke kmetije?- Kako poskrbeti za ravnovesje med delom in prostim časom na kmetiji?- Kako preprečiti preutrujenost in stres?- Kako je možno kmetovati brez strojne mehanizacije?- Kako skrbeti za otroke na kmetiji?- Zakaj so nekatere kmetije uspešne, druge pa se samo prebijajo?

Zeleno kmetovanje. 29,90 ... Recepti za najboljše okuse.

Knjiga je namenjena vsem, ki se navdušujete za ekologijo in bi Zeleno kmetovanje Priročnik za uspešno ekološko kmetijo ali vrt Rebecca Laughton Založba Ara, Ljubljana 2013 494 strani mehka vezava; 122 x 195 x 32 mm maloprodajna cena: 26,91 € Vsebina O človeški energiji Kratka zgodovina uporabe energije Vloga sodobnega kmeta Konkretni ekološki projekti Avtorica si je v sedmih mesecih bivanja in spoznavanja dobrih praks na ekoloških kmetijah v Franciji in nato še v domači Britaniji pridobila veliko za... Maja ŽIBERT (ekološko kmetovanje) Sodelavci iz drugih organizacij Olga OBLAK, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Sektor za kmetijsko svetovanje (kmetijska svetovalna ... zaposlenimi v kmetijstvu, živilstvu in sorodnih sektorjih.