Zdravljenje na celični ravni

Zdravljenje na celični ravni - Joyce Whiteley Hawkes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joyce Whiteley Hawkes
DIMENZIJA
8,81 MB
IME DATOTEKE
Zdravljenje na celični ravni.pdf
ISBN
3210504623236

OPIS

Po pretresljivi obsmrtni izkušnji je Joyce Whiteley Hawkes opustila svojo kariero biofizičarke in se lotila intenzivnega raziskovanja domorodnih zdravilskih praks in stopila na še nezačrtana ozemlja, ki biologijo ločujejo od duhovnosti. Odkrila je, da lahko čustvena, umska in duhovna občutja močno vplivajo na telo na celični ravni.Knjiga Zdravljenje na celični ravni vas vabi k raziskovanju vaših prirojenih moči preobrazbe in obnavljanja, da bi dosegli nove ravni duhovnega in telesnega zdravja. Ob globokih, a vendar preprostih vajah vam ponuja navodila, saj pokaže, da je zmožnost (o)zdravljenja temeljni del človeške narave.

Ob globokih, a vendar preprostih vajah vam ponuja navodila, saj pokaže, da je zmožnost (o)zdravljenja temeljni del človeške narave. vplivajo na telo na celični ravni. Knjiga Zdravljenje na celični ravni vas vabi k raziskovanju vaših prirojenih moči preobrazbe in obnavljanja, da bi dosegli nove ravni duhovnega in telesnega zdravja.

Ob globokih, a vendar preprostih vajah vam ponuja navodila, saj pokaže, da je zmožnost (o)zdravljenja temeljni del človeške narave. Knjiga Zdravljenje na celični ravni vas vabi k raziskovanju vaših prirojenih moči preobrazbe in obnavljanja, da bi dosegli nove ravni duhovnega in telesnega zdravja. Ob globokih, a vendar preprostih vajah vam ponuja navodila, saj pokaže, da je zmožnost (o)zdravljenja temeljni del človeške narave. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Zdravljenje na celični ravni, Joyce Whiteley Hawkes (mehka, 2013) Most med dušo in celico Knjiga Zdravljenje na celični ravni vas vabi k raziskovanju vaših prirojenih moči preobrazbe in obnavljanja, da bi dosegli nove ravni duhovnega in telesnega zdravja!Celoten opis Knjiga Zdravljenje na celični ravni vas vabi k raziskovanju vaših prirojenih moči preobrazbe in obnavljanja, da bi dosegli nove ravni duhovnega in telesnega zdravja.

POVEZANE KNJIGE