Zdravljenje na celični ravni

Zdravljenje na celični ravni - Joyce Whiteley Hawkes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joyce Whiteley Hawkes
DIMENZIJA
3,52 MB
IME DATOTEKE
Zdravljenje na celični ravni.pdf
ISBN
1450597805734

OPIS

Po pretresljivi obsmrtni izkušnji je Joyce Whiteley Hawkes opustila svojo kariero biofizičarke in se lotila intenzivnega raziskovanja domorodnih zdravilskih praks in stopila na še nezačrtana ozemlja, ki biologijo ločujejo od duhovnosti. Odkrila je, da lahko čustvena, umska in duhovna občutja močno vplivajo na telo na celični ravni.Knjiga Zdravljenje na celični ravni vas vabi k raziskovanju vaših prirojenih moči preobrazbe in obnavljanja, da bi dosegli nove ravni duhovnega in telesnega zdravja. Ob globokih, a vendar preprostih vajah vam ponuja navodila, saj pokaže, da je zmožnost (o)zdravljenja temeljni del človeške narave.

N... Po pretresljivi obsmrtni izkušnji je Joyce Whiteley Hawkes opustila svojo kariero biofizičarke in se lotila intenzivnega raziskovanja domorodnih zdravilskih praks in stopila na še nezačrtana ozemlja, ki biologijo ločujejo od duhovnosti. Odkrila je, da lahko čustvena, umska in duhovna občutja močno vplivajo na telo na celični ravni.

Mnoge raziskovalne študije so dokazale, da maslena kislina zavira sposobnost razmnoževanja rakavih celic v črevesju in s tem ščiti pred rakom na črevesju. Mnoge znanstvene raziskave, med njimi tudi klinične, potrjujejo vpliv svetlobe na zdravljenje različnih bolezni in poškodb. Svetloba pripomore k ohranjanju ali ponovnemu vzpostavljanju ravnovesja v organizmu že na celični ravni, kjer: Deluje antioksidativno in pripomore k zaščiti celic pred prostimi radikali. Pri celični terapiji CAR-T zdravilo naredijo iz bolnikovih lastnih imunskih celic Kmalu bo tudi v evropskih državah na voljo inovativna celična terapija za zdravljenje dveh različic redkih oblik levkemij. Zdravljenje na celični ravni.

POVEZANE KNJIGE