Vse je v najlepšem redu

Vse je v najlepšem redu - Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz
DIMENZIJA
8,78 MB
IME DATOTEKE
Vse je v najlepšem redu.pdf
ISBN
6459322871450

OPIS

Knjiga Vse je v najlepšem redu pristopa k učenju Louise Hay s svežega in vznemirljivega zornega kota. Odkriva, kako zelo učinkovito je lahko združevanje zdravilnih metod, ki jih v svoji praksi uporablja zdravnica in intuitivna svetovalka Mona Lisa Schulz, z Louisinimi afirmacijami.S pomočjo te knjige se boste uglasili z glasom intuicije lastnega telesa, naučili se boste osupljivih novih afirmacij in izvedeli, kako lahko vplivajo na vaše posamezne zdravstvene težave; določili boste, kje natančno tičijo čustvene blokade, in jih odpravili; odkrili boste, kako združevati najboljše, kar ima ponuditi zahodna medicina, z alternativnimi zdravilnimi sredstvi, in spoznali navdihujoče zgodbe o ljudeh, ki so se spoprijemali z boleznimi in si začrtali specifične čustvene in fizične recepte, ki so pripomogli k njihovi ozdravitvi.Kmalu boste tudi sami srčno sprejeli afirmacije, lastno intuicijo in najnovejšo medicinsko znanost, kar vam bo omogočilo optimalno zdravje in dobro počutje, obenem pa tudi vsesplošno védenje o tem, kar Louise venomer ponavlja: "Vse je v najlepšem redu."

To pomeni, da je treniral tudi kapetan Robert Koren, ki je imel v zadnjem času težave s poškodbo mišice, vadilo pa je tudi preostalih 19 reprezentantov, ki so že z ekipo in so na voljo selektorju.Nekateri so trenirali po ustaljenem ritmu, nekateri - tisti, ki ... "Vse je v redu"Režija: Štefan Frece, Andrej PratnemerGlasba: Maša Uranjek, Ani FreceBesedilo:Jasmina ŠmarčanAranžma:MOZO www.facebook.com/MjavGlasbenaSkupina A: Ali je kaj narobe? B: Ne ne, vse je v (najlepšem) redu. V bistvu se ne morem odločiti, ali sta mi primera z vstavljeno besedo 'najlepšem' res tako običajna, kot sem zapisal, ali ne, vendar vsekakor velja, da po (ne)običajnosti nista primerljiva z zgoraj obravnavanimi rabami, ki so (očitno) enobesedne. Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Vse je v najlepšem redu, Louise L.

V zadnjih 800.000 letih je nihal med 400 in 700 ppb (enota za število delcev na milijardo delcev), zdaj pa se je v enem koraku dvignil na 1900 ppb. Doma pa imamo na mizi predlog visoke denarne kazni za vse, ki dvomijo ali izražajo nasprotovanje epidemiološkim ukrepom vlade. Takole, dragi moji.

POVEZANE KNJIGE