Volk & sedem kozličkov

Volk & sedem kozličkov - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jacob Grimm, Wilhelm Grimm
DIMENZIJA
8,81 MB
IME DATOTEKE
Volk & sedem kozličkov.pdf
ISBN
8679178491738

OPIS

Pred vami je klasična pravljica bratov Grimm o volku in sedmih kozličkih.Čudovite ilustracije, delo japonske umetnice Keiko Kaichi, nam pričarajo zgodbo v novih barvah.

Na razpolago imata staro knjigo pravljic, sedem kozličkov, gledališko stojalo z oblekami in nekaj rekvizitov. Za plesno dramatizacijo Volk in sedem kozličkov sem se odločila iz razloga, ker je to klasična pravljica, ki jo večina pozna in je všeč vsem generacijam. V sebi skriva moralna sporočila, hkrati pa je njena vsebina tako enostavna, da je za plesno uprizarjanje dokaj lahka. Svetlana Makarovič, slovenska pesnica, mladinska pisateljica, igralka, ilustratorka in šansonjerka, * 1.

A ko ostanejo otroci sami doma, jih obišče zvit in požrešen volk … Celoten opis Učni pripomočki/sredstva: knjiga Volk in sedem kozličkov, berilo Jaz pa berem 1, str. 48, DZ Jaz pa berem 1, str.

POVEZANE KNJIGE