Umetnost dirkanja v dežju

Umetnost dirkanja v dežju - Garth Stein | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Garth Stein
DIMENZIJA
10,60 MB
IME DATOTEKE
Umetnost dirkanja v dežju.pdf
ISBN
3898753416933

OPIS

»Umetnost dirkanja v dežju ima vse: ljubezen, tragedijo, odrešitev, nevarnost in še – prav posebej – pasjega pripovedovalca Enza. Ta stara pasja duša nas lahko veliko nauči o tem, kaj pomeni biti človek. Knjiga me je navdušila.«Sara Gruen, avtorica romana Voda za slonePresunljiva, tudi izjemno zabavna in spodbudna zgodba o družini, ljubezni, zvestobi in upanju. Čudovito stkan in očarljiv pogled na čudesa in nesmisle človeškega življenja...kot jih lahko izpove samo pes.Enzo ve, da se razlikuje od drugih psov. Že od nekdaj se počuti skoraj človeški. Ne zmore sicer oblikovati besed, razume jih pa. Zelo dobro jih razume. Izobražuje se z gledanjem televizije, opazovanjem ljudi in pozornim poslušanjem besed svojega gospodarja, obetavnega dirkača Dennyja Swifta. Z njegovo pomočjo spozna, da v življenju, tako kot v dirkanju, ne gre le za hitrost. S tehnikami, ki so potrebne na dirkališču, lahko človek uspešno zvozi tudi skozi vse življenjske preizkušnje.

Čeprav se s svojim lastnikom sporazumeva le z gibi in laježem, nastopa za bralce kot prvoose... »Umetnost dirkanja v dežju ima vse: ljubezen, tragedijo, odrešitev, nevarnost in še - prav posebej - pasjega pripovedovalca Enza. Ta stara pasja duša nas lahko veliko nauči o tem, kaj pomeni biti človek.

Ko je bil še mladiček na kmetiji, se spomni velikega terierja, ki so se ga vsi bali. 3 quotes have been tagged as umetnost-dirkanja-v-dežju: Garth Stein: 'Vedno sem neznansko užival v pripovednem zapeljevanju.Priznam, všeč mi je dramatičn... »Umetnost dirkanja v dežju ima vse: ljubezen, tragedijo, odrešitev, nevarnost in še - prav posebej - pasjega pripovedovalca Enza. Ta stara pasja duša nas lahko veliko nauči o tem, kaj pomeni biti človek. Mimovrste.com po vaši meri.

POVEZANE KNJIGE