Seks in Vatikan

Seks in Vatikan - Carmelo Abbate | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carmelo Abbate
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Seks in Vatikan.pdf
ISBN
3300863149531

OPIS

Carmelo Abbate je urednik in raziskovalni novinar italijanskega tednika Panorama. Pod pretvezo, da je homoseksualec, je vstopil na rimsko gejevsko sceno in napisal serijo vznemirljivih reportaž o dvojnem življenju visokih vatikanskih duhovnikov, škofov in celo kardinalov, ki se dan za dnem opotekajo od cerkvenih oltarjev do rimskih svetišč spolne naslade in nazaj.V knjigi Seks v Vatikanu je reportaže dopolnil s pričevanji in razkritji o spolnem življenju duhovnikov in redovnic po vsem svetu; o skrivnih zakonskih posteljah v župniščih; o prisilnih splavih ali iskanju krušnih staršev za sadove \'ljubezni v celibatu\'. Z zgodbami o denarju. O zelo velikem denarju, s katerim Cerkev kupuje molk prevaranih žensk, in o denarju, s katerim vzdržuje \'nadležne\' potomce svojih svetih očetov – tako kot v Rimu, tudi v Franciji, Nemčiji, na Irskem, v Španiji, po vsem svetu. Abbate piše o sprevrženih spolnih praksah, v katere pogosto zabredejo mladi, spolno in intelektualno nezreli, nepoučeni in neizkušeni duhovniki.

Z zgodbami o denarju. O zelo velikem denarju, s katerim Cerkev kupuje molk prevaranih žensk, in o denarju, s katerim vzdržuje ... Vatikan je prepričan, da kondomi ne pripomorejo k zajezitvi širjenja virusa HIV.

FOTO: Reuters. Evropska in ameriška katoliška združenja so pozvale papeža Benedikta XVI., naj prekliče okrožnico papeža Pavla VI., v kateri Vatikan nasprotuje kontracepciji.

POVEZANE KNJIGE