Revolucija ene slamice

Revolucija ene slamice - Masanobu Fukuoka | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Masanobu Fukuoka
DIMENZIJA
3,34 MB
IME DATOTEKE
Revolucija ene slamice.pdf
ISBN
9135827119638

OPIS

Zelenemu revolucionarju s Šikokuja se bomo posvetili v Glasovih svetov. Na kratko rečeno je knjiga Revolucija ene slamice izvrstna za vse, ki jim je narava blizu, tudi tistim, ki ni, jim odpre oči v nov svet. Toplo svetujem, da knjigo prebereš tudi sam, saj je izredno življenjska in dovolj razumljiva za vsakogar, glede na to da je japonska kultura različna od naše. Revolucija ene slamice Masanobu Fukuoka ; iz japonščine prevedel in opombe napisal, Domen Kavčič (Zbirka PermaKultura) Porezen, 2014 「Revolucija ene slamice」を図書館から検索。カーリルは複数の図書館からまとめて蔵書検索ができるサービスです。 Masanobu Fukuoka: Revolucija ene slamice.

Aristotel je opisao dvije vrste političkih revolucija: . Potpuna promjena iz jednog sustava u drugi; Izmjena trenutnog sustava; Revolucije su se pojavljivale kroz našu povijest i bile su različitih načina, trajanja i ideologija. Revolucija ene slamice ima globok, če ne kar trajni in večni pomen, saj je prežeta s »filozofijo niča« in nič manj kot zenovskim pristopom do kmetovanja, prehrane in življenja nasploh.

POVEZANE KNJIGE