Razširjena slovenska planinska pot

Razširjena slovenska planinska pot - Gorazd Gorišek | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gorazd Gorišek
DIMENZIJA
3,15 MB
IME DATOTEKE
Razširjena slovenska planinska pot.pdf
ISBN
2233516291755

OPIS

Tako je nastala Razširjena Slovenska planinska pot, ki obišče cilje po vsej Sloveniji, od najtežje dostopnih vrhov v visokogorju preko vrste gozdnatih hribov do gričev blagega severovzhoda. Slovenska planinska pot, najstarejša slovenska vezna pot, je bila leta 1966 razširjena z dodatnimi cilji. Tako je nastala Razširjena Slovenska planinska pot, ki obišče cilje po vsej Sloveniji, od najtežje dostopnih vrhov v visokogorju preko vrste gozdnatih hribov do gričev blagega severovzhoda. Za lažjo pripravo na vzpone do kontrolnih točk priporočamo planinski vodnik Slovenska planinska pot oz.

Označena je s splošno oznako planinskih poti v Sloveniji - s Knafelčevo markacijo (rdeč krog z belo piko) in dodano številko 1. Slovenska planinska pot, najstarejša slovenska vezna pot, je bila leta 1966 razširjena z dodatnimi cilji. Tako je nastala Razširjena Slovenska planinska pot, ki obišče cilje po vsej Sloveniji, od najtežje dostopnih vrhov v visokogorju preko vrste gozdnatih hribov do gričev blagega severovzhoda. Slovenska planinska pot, najstarejša slovenska vezna pot, je bila leta 1966 razširjena z dodatnimi cilji.

POVEZANE KNJIGE