Permakulturni vrt

Permakulturni vrt - Bojca Januš | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bojca Januš
DIMENZIJA
10,53 MB
IME DATOTEKE
Permakulturni vrt.pdf
ISBN
7889531530466

OPIS

Vrtnarjenje z glavo za zdravo zabavo ponuja rešitev: namenjena je vsem tistim, ki bi radi pridelali domačo hrano, o vrtnarjenju ne vedo veliko, jim klasičen način pridelave ni všeč, nimajo časa za še eno službo, želijo pa si stika z naravo. Na zelo preprost in zanimiv ter za branje prijeten način nas pouči, kaj je bistvo takega načina vrtnarjenja. V naravi, v katero človek ne posega, je vse logično, smiselno in pravilno. Delujmo torej tako, kot deluje narava: ohranjajmo zdravo in rodovitno prst, privabljajmo na vrt koristne živali, zasadimo koristne rastline, uredimo si kompost, namakajmo brez vodovodnih cevi, zbirajmo deževnico in zastirajmo zemljo med posajenimi rastlinami. Knjiga slovenske avtorice Bojce Januš nas bo seznanila s tem, koliko škode smo že naredili zemlji in kako jo vsaj v domačem vrtu popraviti, kako razmišljati logično in obuditi zdrave navade, ki so jih imeli že naši predniki.

Zapisala sem, kako sem se kot telebanka na področju permakulture lotila vrta, pri tem pa čim manj garala, veliko ustvarjala in uživala." Bojca Januš Predstavitev knjige, knjigo je predstavila urednica Marjetka Hrovatin: Permakulturni vrt je vrt, koji je oblikovan po principima permakulture. Permakultura je grana eko- projektiranja, inženjeringa i dizajna koja se razvija samodostatno i održivi u okviru poljoprivrednog sustava koji se temelji na prirodnim ekosustavima. Permakulturni vrt je mogoče urediti že na nekaj sto kvadratnih metrih površine, a za tiste, ki živijo v "betonski džungli" je mogoče takšen vrt urediti kar v obliki visokih gred.

19,90 € Primerjaj Primerjaj. Dodaj v košarico Praktično vrtnarjenje.

POVEZANE KNJIGE