Pa je tu!

Pa je tu! - Catherine Leblanc | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Leblanc
DIMENZIJA
10,6 MB
IME DATOTEKE
Pa je tu!.pdf
ISBN
7052552605817

OPIS

Mali medvedek je navdušen. Dobil bo bratca ali sestrico!Po tem, ko postaneš veliki brat, pa se zgodi nekaj popolnoma drugega, kot tisto, kar pričakuješ.

ala nebo in napovedala še en lep dan 😍 🥰 🌈 🌄 💗 Da bodo od zdravja, nege in čistoče sijali tudi naša koža in lasje, je pri KATARINCI ustvarjena cela linija izdelkov za umivanje ZARJA 🌈 🌄 🥰 😍 ‼️ Izdelki za umivanje in nego las pogosto vsebujejo nemalo škodljivih kemikalij, kot so umetni ... Prijavljam se na e-novice in dovoljujem, da Mladinska knjiga Založba d.d. in Mladinska knjiga Trgovina d.o.o.

V karanteno na domu pa je napotena zdrava oseba, za katero se sumi, da je bila v visoko tveganem stiku z obolelo osebo. Ko je moral izpolniti papirje o otrokovem rojstvu, je pod datum mirno napisal 1. januar 2021, pet minut cez polnoč, češ saj »ena ura razlike, pa res ni problem.« Slika je simbolična Ko je to videla medicinska sestra, ga je opozorila, da to ni dovoljeno, ampak on se ni dal.

POVEZANE KNJIGE