Onstran strahu

Onstran strahu - Mary Carroll Nelson | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Carroll Nelson
DIMENZIJA
7,82 MB
IME DATOTEKE
Onstran strahu.pdf
ISBN
2138425939979

OPIS

Onstran strahu je nenavadna, a uporabna knjiga. Je obvezno branje za vsakogar, ki bi rad stopil na pot k svobodi in radosti, ki sta človekovi neodtujljivi pravici. Glavna ovira je strah. Ko zmoremo premagati strah in nagnjenje k obsojanju, lahko usvojimo mojstrstvo ljubezni in zaživimo po nahualskih načelih, opisanih v Ruizovi svetovni uspešnici Štirje dogovori.Knjiga vsebuje:- Razlago elementov tolteške modrosti in duhovne prakse, ki so temelji Štirih dogovorov.- Opise vaj in obredov za premagovanje strahu in osvobajanje od občutkov krivde.- Navodila za domišljijsko potovanje v starodavno mesto Teotihuacán, sveto središče tolteških nahualov.- Prerokbe o prihodnjem razvoju človeštva.- Zgodbe o Ruizovem vajeništvu pri materi Sariti, spoštovani curaderi ali ljudski zdravilki.

1. Evropski in nacionalni organi bi morali povečati finančna sredstva in institucionalno podporo pri vzpostavljanju lokalnih programov in izmenjav na nacionalni ravni, da bi vsem mladim Vse kar se nam dogaja, nam je dano "od zgoraj", z najbolj humanim občutkom.

Prerokbe o prihodnjem razvoju človeštva. Onstran strahu - Nauki dona Miguela Ruiza o svobodi in radosti Mehka - 01. maj 2013 Onstran strahu - Nauki dona Miguela Ruiza o svobodi in radosti.

POVEZANE KNJIGE