Očarljivi izdelki za dom

Očarljivi izdelki za dom - Tone Finnanger | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Finnanger
DIMENZIJA
3,78 MB
IME DATOTEKE
Očarljivi izdelki za dom.pdf
ISBN
2712769119458

OPIS

Zbirka doma narejenih izdelkov bo v vaš dom vnesla še več domačnosti in topline.Več kot 35 očarljivih izdelkov - udobnih blazin, copatov, praktičnih torbic, mehkih in domiselnih igrač.Izdelki, opisani v knjigi, so primerni za različne bivalne prostore, kot so kuhinja, kopalnica, otroška soba in celo vaš vrt.V knjigi je natančno opisan postopek izdelave; v zadnjem delu se nahajajo predloge, ki ustrezajo dejanski velikosti izdelkov. Veselo na delo in ne bo vam žal!Bodite ustvarjalni in vdihnite svojemu domu pravljično vzdušje.

November 8, 2011 at 1:03 AM Public ... Še več prikupnih izdelkov za dom pa lahko naredite s pomočjo knjige OČARLJIVI IZDELKI ZA DOM ... V naši ponudbi boste našli dekorativne izdelke za vaš dom: dekoracije, preproge, odeje, okvirje za slike, svečnike, prte, okrasne blazine, svetilke.

knjige 531038 Cena ... Očarljivi izdelki za dom. Avtor: Tone Finnanger.

POVEZANE KNJIGE