Najdi v sebi

Najdi v sebi - Chade-Meng Tan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chade-Meng Tan
DIMENZIJA
4,9 MB
IME DATOTEKE
Najdi v sebi.pdf
ISBN
1159156584410

OPIS

"S tečajem in knjigo podprt projekt Najdi v sebi predstavlja eno najpomembnejših vizij Googla - da lahkočlovek z dobro idejo dejansko spremeni svet."Vsi si želimo doseči mir na svetu, vendar ga včasih ne znamo vzpostaviti niti v majhnih prostorih, kot so pisarna, domača kuhinja ali lastna glava. Nemalokrat želimo spremeniti svet in ob tem pozabljamo, da prvi korak predstavljajo premiki na osebni ravni.Knjiga je preprost in zabaven vodnik na poti iskanja sreče, zbranosti, sočutja in miru.Ne skrbite, ne bo vam treba iti daleč.Vse to boste namreč našli v sebi.Avtor knjige nam predstavi praktične strategije za doseganje naših iskrenih želja, seznani nas s pozitivnimi učinki meditacije in nas z jasnimi in konkretnimi navodili pošlje v čudovit svet čustvene inteligence.Če ste bili do tega trenutka prepričani, da je mir na svetu nedosegljiv, si lahko oddahnete. Začnete pa seveda z globokim vdihom.

Osebni, strokovni in pošten odnos do kandidatov. Učenje vožnje B kategorije z varnim in atraktivnim vozilom (Volkswagen Golf 8) Prikaz modernih asisten č nih sistemov v vozilu .

V kakšnih odnosih sta z Juretom Godlerjem, s katerim sta skupaj stopila na sceno. najti otroka v sebi . Poučne zgodbe .

POVEZANE KNJIGE