Na plesu z Jane Austen

Na plesu z Jane Austen - Susannah Fullerton | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susannah Fullerton
DIMENZIJA
10,35 MB
IME DATOTEKE
Na plesu z Jane Austen.pdf
ISBN
3041812540503

OPIS

Jane Austen se je dobro zavedala, da je ples življenjskega pomena. V njenem času so bile plesne dvorane pravcate arene družabnega življenja, zaljubljanja, kramljanja, spogledovanja in iskanja bodočih mož in žena.Si sploh lahko predstavljate Prevzetnost in pristranost brez netherfieldskega plesa?Kot Elizabeth in Jane in še številne njene junakinje se je radostno učila plesnih korakov, plesala zdaj kotiljone, zdaj podeželske plese, se spogledovala in krepčala z večerjo, potem pa o dogajanju še vse jutro premlevala, pisala duhovita pisma sestri Cassandri in vse to spretno vpletala v še danes žive romane.In sedaj – vas lahko prosim za roko in vodim na ples?Odlična darilna knjiga za vse ljubiteljice in ljubitelje Jane Austen, ki bi se s pisateljico radi podali na ples in pokukali v zakulisje njenih romanov.

Si sploh lahko predstavljate Prevzetnost in pristranost brez netherfieldskega plesa? Kot Elizabeth in Jane in še številne njene junakinje se je radostno učila plesnih ... Recenzija Na plesu z Jane Austen iz Bukle Jul 16, 2014 | Časopisi Živopisno in gostobesedno pretkana plesna analiza bo še posebej slastno branje za vse ljubiteljice romanov Jane Austen. Na początku 1816 roku, gdy Jane zaczęła pracę nad powieścią Sanditon, poczuła się źle. W maju za radą lekarza przeniosła się z siostrą do Winchesteru, jednak choroby nie udało się pokonać i Jane Austen zmarła 18 lipca 1817 roku w wieku 41 lat.

Najczęściej mówi się o chorobie Addisona. Rozważna i romantyczna to pierwsza powieść autorstwa Jane Austen, która ukazała się drukiem, i jedna z bardziej popularnych. Jest to prosta historia dwóch sióstr (jest i trzecia, lecz zbyt młoda, by brać aktywny udział w sercowych dramatach), z których starsza Eleonora uosabia zdrowy rozsądek i spokój, zaś młodsza Marianna egzaltację, romantyzm i dramat. Jane Austen: anglická spisovateľka: Narodenie: 16.

POVEZANE KNJIGE