Mostovi neskončnosti

Mostovi neskončnosti - Milica Petrović | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milica Petrović
DIMENZIJA
5,94 MB
IME DATOTEKE
Mostovi neskončnosti.pdf
ISBN
2376111515701

OPIS

Kako je, ko umremo? O tem piše v knjigi Beograjčanka, ki je astralno potovala.To ni priročnik za odhod na drugi svet, je pa vedenje o dogajanju med prehodom. Je iskrena izpoved o dogodkih, ki so se ji odvijali pred Vesoljskimi mostovi v devetih dolgih mesecih njenega drugega rojstva.Podobe iz sanj in astralna potovanja so kot priprava za prehod v drugo življenje. Kakšni ljudje in kakšno življenje nas čakajo med zvezdami? Po osebnih spominih z zvezdnih potovanj je avtorica Milica Petrović napisala to knjigo, sicer roman, a vendar lahko zapišemo, da gre za nekako izkušnjo …Nenadoma umre … Duša ne ve, da nima več telesa … Išče pot na ono stran … Sreča druge duše, ki prav tako ne morejo oditi … Sooča se z vrsto težav mirnega odhoda onkraj. Rešuje jih in naposled odide, v drugi svet …Kakšno je to potovanje, nam natanko opisuje mlada beograjska pisateljica Milica Petrović, ki je v svetove onkraj vstopila z iskreno in močno potrebo po vpogledu v čudežne zvezdnate poljane. Tovrstno izkušnjo, čudenje in vznemirjenje bi težko zamenjali za karkoli drugega – razen za nedoumljive moči, ki jih, med drugimi redkimi ljudmi, ima tudi Milica. Če vam bo kakor koli uspelo uresničiti ta prehod in ko se boste znašli na drugi strani meje med svetovoma (upamo, da daleč v prihodnosti), bodite pozorni na druga bitja okoli vas.Kako je avtorica v resnici prišla do rokopisa svoje vesoljske knjige? Kaj in koga je srečevala? Kakšni so videti svetovi drugih civilizacij …? Njena iskrena izpoved o dogodkih, ki so potekali pred Vesoljskimi mostovi, o devetih dolgih mesecih njenega drugega rojstva, je zdaj pred vami.

Njena iskrena izpoved o dogodkih, ki so potekali pred Vesoljskimi mostovi, o devetih dolgih mesecih njenega drugega rojstva, je zdaj pred vami. Beseda prevajalca Vladeana Vauhnnicka: Mostovi neskončnosti.

Je iskrena izpoved o dogodkih, ki so se ji odvijali pred Vesoljskimi mostovi v devetih dolgih mesecih njenega drugega rojstva. Mostovi neskončnosti. Kako duša zapušča ta svet.

POVEZANE KNJIGE