Moj prvi vodnik po živalskem in rastlinskem svetu

Moj prvi vodnik po živalskem in rastlinskem svetu - Holger Haag, Anita van Saan, Ursula Stichmann-Marny | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Holger Haag, Anita van Saan, Ursula Stichmann-Marny
DIMENZIJA
10,19 MB
IME DATOTEKE
Moj prvi vodnik po živalskem in rastlinskem svetu.pdf
ISBN
9345974690313

OPIS

Naravoslovni vodnik – knjiga o naravi in njenih prebivalcih – zdaj tudi za otroke!Naravoslovne knjige so še posebej zanimive za otroke. Po njih lahko brskajo sami, lahko pa jih berejo vsi družinski člani. Odrasli se seveda potrudimo, da otrokom odgovorimo na vsa njihova vprašanja, a lahko se nam zgodi, da pravega odgovora preprosto ne poznamo.Pri odgovorih na vprašanja, kot so npr. Zakaj vsi polži nimajo hišic?, Zakaj so semena tise strupena za ljudi, pticam pa gredo tako v slast?, Zakaj brenčanje navadne zelenke slišimo tudi do 50 m daleč?, Katera žival se plazi skozi vrt? in še mnoga druga, si lahko pomagamo prav s to knjigo.Ta zanimiva knjižica bi morala biti zvesti spremljevalec otrok in mladih družin pri odpravah v naravo. Napisana je zelo pregledno, tako da vse informacije najdemo zelo hitro.• Preprosto: Natančne ilustracije, pregledne strani in barvna lestvica pomagajo pri hitrem določanju živalskih in rastlinskih vrst (vsakemu življenjskemu prostoru ustreza določena barva: zelena označuje mesto in vas, rumena travnik in polje, rdeča gozd, vijoličasta vodno okolje, modra pa obrežje in morje).• Pomembno: Knjiga opozarja, na katere znake je treba biti pozoren pri določanju.• Zanimivo in napeto: Dodatna besedila v okvirčkih vabijo bralca k sodelovanju in preizkušanju. Poleg tega knjiga ponuja še veliko nasvetov in dodatnih fotografij!Spoznajte več kot 200 zanimivih živali in rastlin!

Cena: 29,90 EUR 212 ORODNA KAZALA Q QUARZO, Guido: Kratke zgodbe iz prazgodovine: 693 R RIBIČ, Gaja: Žanina in skrivnostni klic: 894 RUSSELL, Rachel Renée: Zguba: 697 S SAAN, Anita van: Moj prvi vodnik po ... Na sprehodu lahko občudujemo kristalno čisto vodo in drzno preoblikovane skale, uživamo v pestrem rastlinskem in živalskem svetu ter kulturni krajini, ki so jo skozi stoletja negovali tukajšnji prebivalci. Po dolini Voje so se kot prvi na Triglav povzpeli štirje srčni možje iz Bohinja.

PO fotografijah iz iz naravnih bivališč boste spoznali več kot 1200 rastlinskih in živalskih vrst. Vodnik po živalskem in rastlinskem svetu je zaradi žepnega formata priročen in uporaben v vsakem vremenu, je bogato ilustriran z več kot 1500 odličnimi barvnimi fotografijami, vsebuje strjene opise ... Novi vodnik po naravi omogoča zanesljivo prepoznavanje opisanih rastlin in živali.

POVEZANE KNJIGE