Moč prehrane v športu

Moč prehrane v športu - Severin Lipovšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Severin Lipovšek
DIMENZIJA
6,25 MB
IME DATOTEKE
Moč prehrane v športu.pdf
ISBN
9163303899994

OPIS

Knjiga Moč prehrane v športu vsebuje izčrpne opise vseh makro- in mikrohranil ter prehranskih dopolnil, ki slonijo ne le na najnovejših dognanjih znanosti na področju prehrane in prehranskih dopolnil v športu, temveč tudi na dejanskih, praktičnih izsledkih s sveta športa. V knjigi je zajeto tudi osnovno teoretično znanje s področja fiziologije napora, ki je nujno potrebno za bolj poglobljeno oz. celovitejše poznavanje področja prehrane in prehranskih dopolnil v športu.Poleg praktičnih nasvetov za regeneracijo, trening in tekmovanja v vseh športih, od vzdržljivostnih do bodybuildinga, za vrhunske in rekreativne športnike, avtor v knjigi poda tudi svoje izkušnje pri delu z vrhunskimi športniki, razjasni kar precej zmot, neresnic in napačnih informacij o potrebah in moči delovanja posameznih hranilnih snovi in prehranskih dopolnil, ki so posledica reklam in marketinških člankov ter raziskav, naročenih s strani trgovcev ali proizvajalcev samih.Namen knjige je namreč, da predstavi resnično moč prehrane v športu in njeno mesto v trenažnem procesu, tako da si lahko vsak posameznik uredi prehrano v skladu s svojimi edinstvenimi potrebami in jo izkoristi kot tisto piko na i za dosego največjega potenciala in zmogljivosti telesa.

LANA MATJAŠIČ - Diabfit_Lana, rekreativna športnica, ki že od otroštva živi z diabetesom tipa 1. Posveča se raziskovanju vpliva prehrane na diabetes, je mojstrica sladkorju in okusu prijaznih receptov, predvsem pa oseba, ki ne pusti, da bi ji bolezen krojila življenje. Moč prehrane v športu - Kako s prehrano in prehranskimi dopolnili doseči svoj največji potencial in zmogljivost.

splošni pogoji poslovanja ... Moč prehrane v športu Na zalogi . 29,10 € V košarico.

POVEZANE KNJIGE