Le kaj počne Bog v nebesih, ko je na zemlji toliko trpečih?

Le kaj počne Bog v nebesih, ko je na zemlji toliko trpečih? - Karel Gržan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karel Gržan
DIMENZIJA
8,54 MB
IME DATOTEKE
Le kaj počne Bog v nebesih, ko je na zemlji toliko trpečih?.pdf
ISBN
7154957856356

OPIS

Ta knjiga je zgolj poizkus rehabilitacije podobe Boga, ki je bila pred tisočletjem popačena za obrambo posvetnih interesov cerkve. Je v njej Bogu končno povrnjeno dobro ime? Bo osvobojen grozovite maske Srditeža, v katero so ga našemili zavoljo zastraševanja in obvladovanja? Avtor inovativno in izzivalno odgovarja na naslovno vprašanje, ob tem pa odpira paleto za življenje pomenljivih razmišljanj, ki bodo bralca samodejno pritegnila v zanimivo, celo razburljivo avanturo nadaljnjega miselnega popotovanja. Naj se ob vsem, kar se dogaja navzven, nadaljuje tudi evolucija srca in duha!

program Radia Slovenija, Janko Petrovec) Karel Gržan v Studiu City. (Maja Žiberna ... Tri velike kuge antične dobe in kaj se lahko iz njih… Naši pogledi.

Intervju s Karlom Gržanom v prilogi Ona. (Cveta Zalokar Oražem) (Ne)obvezno v nedeljo: Karel Gržan (1.

POVEZANE KNJIGE