Kako pri filmu govori denar

Kako pri filmu govori denar - Štefan Bojnec, Urša Teslić Čož | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Štefan Bojnec, Urša Teslić Čož
DIMENZIJA
9,19 MB
IME DATOTEKE
Kako pri filmu govori denar.pdf
ISBN
3122535473256

OPIS

Film je umetnost in posel hkrati, obenem pa je to ustvarjalni odraz nacionalno-kulturnih interesov in/ali vrednot ter del globalnega trga zabavne industrije. Filmska distribucija v Ameriki se je v začetku 20. stoletja razdelila na dve področji: na velike in na neodvisne distributerje. Glavna razlika med njimi je v tem, da veliki distributerji nadzorujejo večino denarja iz kino prikazovanj, saj filme prikazujejo v velikih kinocentrih, medtem ko so neodvisni distributerji bolj vezani na manjše in manj komercialne, t.i. art kinodvorane ter redko dosežejo uspehe in gledanost filmskih uspešnic, ki jih večinoma distribuirajo veliki distributerji. Ali torej sploh obstajajo načini s katerimi lahko neodvisni distributerji uspešno konkurirajo velikim? Pričujoča knjiga izhaja iz obravnave teorije strateškega partnerstva, marketinških strategij in filmske industrije ter povezovanja neodvisnih filmskih distributerjev kot dejavnika ekonomske uspešnosti marketinških aktivnosti sodelujočih podjetij.V delu je prikazano redko obdelano področje strateškega povezovanja neodvisnih filmskih distributerjev v državah srednje in vzhodne Evrope, zainteresiranemu bralcu pa ta knjiga nudi dober vpogled v delovanje distribucijskega segmenta filmske industrije, ki je, kolikor mu dovoljujevelikost trga, razvit tudi pri nas.

7 ur. Janša: Novi zdravstveni minister bo Janez Poklukar 10. Dokumentarni film govori o tem, kako je avtentičen Kubanski stil plesa sooblikoval mednarodni tekmovalni plesni stil v Latinsko Ameriških plesih.

V tem filmu nekdanja študentka medicine podnevi kot barista melje kavo, ponoči v barih pa obetavne mladeniče. KAJ PRAVI SVETO PISMO: Denar porabljajte na način, ki ga Bog odobrava. ( Luka 16:9) Modro je, da z denarjem ravnamo odgovorno in pošteno.

POVEZANE KNJIGE