Kabala in moč sanjanja

Kabala in moč sanjanja - Catherine Shainberg | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Shainberg
DIMENZIJA
5,3 MB
IME DATOTEKE
Kabala in moč sanjanja.pdf
ISBN
2579467303606

OPIS

Sanjanje ni nekaj, kar počne um samo takrat, ko spimo. Sanjamo ves čas.Če človekov zavestni um ostane buden, medtem ko spi in sanja, sanjajoči um pa manifestira njegovo dnevno zavest, človek doseže revolucionarno zavest ali vizionarstvo.Vizionarstvo je pot samouresničtve.Catherine Shainber s pomočjo mitov in pripovedi sredozemskih ljudstev pojasnjuje bistvo vizionarskega sanjanja, kakšrnega je v 13. stoletju učil sefardski Jud, kabalist Issac the Blind ali Izak Slepi.Usvojite starodavne ezoterične tehnike odkrivanja skrivnosti sanjajočega uma in spodbujanja intuitivne moči. Postanite zavestni "sanjalec", vizionar notranje transformacije in stopite na pot samouresničtve.Catherine Shainberg je doktorica psihologije, zdravilka in mentorica z zasebno prakso v New Yorku. Leta 1982 je tam ustanovila Šolo podob, v okviru katere poučuje tehnike vizionarskega sanjanja in umerjanja namena, ki izvirajo iz starodavnega izročila sefardskih Judov. Deset let je v Jeruzalemu spoznavala kabalo luči pod vodstvom priznane kabalistke Colette Aboulker-Muscat in v naslednjih letih sodelovala tudi z drugimi znanimi mojstri kabale.Catherine Shainberg predava, prireja delavnice in ima privržence po vsem svetu.

Shainbergova piše, da se nam sanja vsak trenutek: »Sanjanje izhaja iz naše desne polovice možganov, ki tako kot njihov preostali del nikoli ne preneha oddajati živčnih končičev. To je naravni proces, ki kaže na življenje. Zdravljenje brez farmakoloških pripravkov Akcije: Ne zdravljen, pozdravljen, Marija Marinko, Hrib zdravja, Ana Cuss, pacientka [nbsp] Moč sanjanja Catherine Shainberg: KABALA IN MOČ SANJANJA in SANJSKO ROJSTVO Mirela Zuber, predstavnica založbe Primus MRS [nbsp] Kaj bi morali vedeti o laseh? Maria Ana Kolman, šamanka Kabala (hebrejsko קַבָּלָה, tiberijsko qabːɔˈlɔh, Qabbālāh) dobesedno pomeni »prejemanje«, včasih pa je prečrkovana kot Cabala, Kabbala, Kabbalah, Qabalah ali drugače.

Catherine Shainberg. Njen namen je, da bi vsi ljudje vseh jezikov in veroizpovedi prakticirali uporabo predstav. Sanjanje ni nekaj, kar počne um samo takrat, ko spimo.

POVEZANE KNJIGE