Božanski piškoti

Božanski piškoti - Andrea Amruš-Einspieler, Natascha Partl, Maria Roblek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Amruš-Einspieler, Natascha Partl, Maria Roblek
DIMENZIJA
6,2 MB
IME DATOTEKE
Božanski piškoti.pdf
ISBN
8380732341479

OPIS

Božič povezujemo z jaslicami, polnočnico, zvezdnatim nebom nad zasneženo pokrajino, praznično okrašeno mizo in z vonjavami iz materine kuhinje ... Bistvo božiča seveda neskončno presega vse to, a nič od tega ne gre zanemariti zlasti o božiču. Tri profesorice Višje šole za gospodarske poklice v Št. Petru v Rožu so zato svoje bogate kulinarične izkušnje - največ jih je iz božičnega časa - prelile v knjigo Božanski piškoti. V njej najdemo ob izredno lepih in nazornih fotografijah desetine receptov za pripravo najrazličnejših piškotov, kroglic, poljubčkov, rulad, kruhkov, rezin, upognjencev, rogljičkov, palčic, srčec in kolačkov. Že ob samem naštevanju teh imen se v človeku zbudi želja, da bi knjigo odprl ter jo preveril v praksi ...

Še posebej če so to tisti, na katere čakamo že od lanskega decembra. Oglaševalski piškoti se uporabljajo za običajno serviranje reklam in napredno oglaševanje. Namen vseh teh pikotkov je delovanje oglaševalske mreže, ki lahko vključuje tudi ciljano oglaševanje. Pozdravljene,sam vprašala bi,a to je tisto listnato testo,ki sta zmrznjena dva kosa,pa jih razvaljaš,al tisto testo,ki ma več listov?Na slikah nisem videla,da bi testo imelo več plasti,zato nisem sigurna,katero je.Ker, ko jaz pridem v trgovino in vprašam,če imajo to ali ono, zakompliciram jaz,al pa prodajalec,ker ne ve kaj bi točn rada.Zato,prosim,če mi kdo pove.Se že vnaprej ... Božanski biskvitni čokoladni tiramisu brez kave Le enkrat ga poskusite, pa vas začara za vse življenje! Pripravljen je brez otroških piškotov, saj namesto njih pripravite biskvit.

... Ja piškoti so res krhki, sploh če uporabiš namesto orehov kaj drugega.

POVEZANE KNJIGE