Ali vaš konj zna ...?

Ali vaš konj zna ...? - Cherry Hill | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cherry Hill
DIMENZIJA
7,57 MB
IME DATOTEKE
Ali vaš konj zna ...?.pdf
ISBN
9517596728392

OPIS

Vsak konj bi moral biti deležen osnovne izobrazbe, ki ga bo pripravila za varno in samozavestno življenje v družbi ljudi, začeti pa se mora z omilitvijo splošnih konjskih strahov. Cenjena poznavalka konj, Cherry Hill razlaga, kako pomagati konju, da premaga nezaupljivost do človekovega dotika in omejitve, razvije zaupanja do jezdeca ali vodnika in se nauči spoštovanja in potrpljenja. Ko konj ni več presenečen oziroma se ne boji ljudi, stvari in postopkov, pomeni da obvlada osnove in se je pripravljen naučiti mirno in voljno sodelovati s svojim človeškim partnerjem. Osnove so gradniki, temelji vsega, kar sledi. Če imamo luknje v temeljih, se lahko konj, oseba ali hlev nekoč sesede.

Klaus Ferdinand Hempfling. 28 ... Ne ispuštajte pritisak ako se vaš konj samo povlači ili okreće na jednu stranu.

Če imamo luknje v temeljih, se lahko konj, oseba ali hlev nekoč sesede. Spoštovanje in potrpežljivost, brez strahu do ljudi ali stvari, brez strahu pred omejevanjem ali omejitvijo. Vsak konj bi moral biti deležen osnovne izobrazbe, ki ga bo pripravila za varno in samozavestno življenje v družbi ljudi, začeti pa se mora z omilitvijo splošnih konjskih strahov. Cenjena poznavalka konj, Cherry Hill razlaga, kako pomagati konju, da premaga nezaupljivost do človekovega dotika in omejitve, razvije zaupanje do jezdeca ali vodnika ter se nauči spoštovanja in potrpljenja.

POVEZANE KNJIGE