Vrt, učilnica življenja

Vrt, učilnica življenja - Ivan Esenko | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
3,41 MB
IME DATOTEKE
Vrt, učilnica življenja.pdf
ISBN
1635893099620

OPIS

S proučevanjem živalskega sveta vrtov se avtor ukvarja že vrsto let. S povsem praktičnimi pristopi, kot so nameščanje gnezdilnic za ptice, netopirnic in gnezdilnic za samotarske čebele, na svojem vrtu omogoča bivanje pestri živalski združbi. Sestavljajo jo nam ljudem prijetne in neprijetne vrste, ki se med sabo številčno uravnavajo brez vsakega vmešavanja ali celo rabe pesticidov. Vrtovi so lahko edinstveno prizorišče narave pred domačim pragom, na okenski polici, na balkonu, celo v stanovanju. Pridobljene izkušnje objavlja v številnih člankih v revijah in časopisih, na to temo pa je napisal tudi nekaj knjig.

Ptičji vrt. Vrt - učilnica za prihodnost vrt | učilnica ... »Vrt je res bogato učno okolje,« se strinja pomočnica ravnateljice Mateja Štih.

IVAN ESENKO. Deli: Kataloška št.: 571091 .

POVEZANE KNJIGE