Velika preobrazba

Velika preobrazba - Karl Polanyi | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karl Polanyi
DIMENZIJA
3,77 MB
IME DATOTEKE
Velika preobrazba.pdf
ISBN
6629783862348

OPIS

Tokrat se je srečanje 2500-tih gospodarskih in političnih vodij sveta znašlo v senci […] Velika preobrazba: kako je Mateja preživela prav poseben dan Vsebino omogoča CCC Kar smo obljubili, smo tudi uresničili: srečnici, ki je sodelovala v velikem jesenskem natečaju, smo omogočili čudoviti dan za razvajanje - s stilsko preobrazbo, profesionalnim fotografiranjem in prvovrstnim nakupovanjem. Velika lepotna preobrazba - izbereš lahko vse storitve! Odstranili smo zrno graha, ponovno našli vaš čevelj, ogledalce vas je izbralo za najlepši obraz, družbo pa nam delata tudi Zlata Ribica in Aladin. Za vas polnoč ne bo imela večjega pomena, da bi se vam kam mudilo.

0. Po tem, ko je ljubezen z Josipom izzvenela, se je simpatična Natali Lauc, ki se je v šovu Ugodno oddam sina sprva predstavila hrvaškim, nato pa tudi slovenskim gledalcem, odločila za veliko vizualno spremembo.

POVEZANE KNJIGE