Umetnost vojne 3

Umetnost vojne 3 Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,89 MB
IME DATOTEKE
Umetnost vojne 3.pdf
ISBN
4619402214902

OPIS

Umetnost vojne III - Skriti zmaj je tretja knjiga iz zbirke Umetnost vojne, ki slovenskim bralcem predstavlja izbrane dragulje iz zakladnice starokitajske umetnosti strategije in vladanja. Ker se kakovost rodi iz količine, je starokitajska šola strategije vrhunski proizvod večtisočletnega kopičenja izkušenj neštetih kitajskih vojskovodij ter vladarjev in njihovih spoznanj o pravilih miru in vojne.A knjiga Umetnost vojne III - Skriti zmaj ni zanimiva samo za vojake in častnike temveč tudi za politike, športnike, podjetnike in mnoge druge. V času, ko sodobna Kitajska postaja vse pomembnejša v svetovnem dogajanju, moramo preučiti in spoznati strateške modrosti, ki so tisočletja oblikovale življenjske pogoje Kitajcev, v novem tisočletju pa bodo vplivale na ves svet.Umetnost vojne III - Skriti zmaj, knjiga petih knjig, je pravi orakelj strateških modrosti. Predstavlja vam pet klasičnih učbenikov strategije iz prve polovice minulega tisočletja, ki so bili dolga stoletja obvezno berilo na kitajskih akademijah upravnih ter vojaških ved.

Ocenjena je med 1,5 in 2,5 milijona funtov, piše spletni portal Art Daily. V sodobni družbi je Umetnost vojne obveljala za knjigo modrosti, ki nezmotljivo vodi tako v političnem in poslovnem svetu kot v negovanju prijateljstev in ljubezni. Pri Mladinski knjigi smo v ... Umetnost vojne.

Besedilo sestavlja 13 poglavij, vsako je posvečeno ... Umetnost vojne je mednarodna uspešnica, ki jo z velikim zanimanjem prebiramo tudi Slovenci - o čemer priča tudi dejstvo, da je to že druga slovenska izdaja. Sorodne knjige Skrito povelje Draga Potočnjak 21,00 € Dodaj v košarico Umetnost vojne, potem je, ureja pet stalnih dejavnikov, ki jih je treba v račun v svojih razpravah, ko skušajo določiti pogoje pridobitev na tem področju.

POVEZANE KNJIGE