Ukradena Evropa

Ukradena Evropa - David Craig, Matthew Elliott | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

David Craig, Matthew Elliott
Ukradena Evropa.pdf

Bomo v kratkem spet dobili novo državo? Združene države Evrope? Kako smo sploh prišli do sem? Nas je kdo kaj vprašal? Je Združene države Evrope omenjal kdo od politikov, ko so nas prepričevali, naj na referendumu podpremo vstop v Evropsko Unijo? Britanski raziskovalni novinar in publicist David Craig s prstom kaže na evropsko politično elito in njen birokratski aparat – na vase zagledano, razvajeno in pokvarjeno evrokracijo, ki si z megalomanskimi, z resničnim življenjem skreganimi in nesramno dragimi političnimi projekti neustavljivo povečuje moč in oblast.»Iz Evropske unije poustvarjate novo Sovjetsko zvezo,« je bruseljskim evrokratom nekoč zabrusil nekdanji sovjetski voditelj Mihail Gorbačov. In res, ugotavlja Craig, bolj ko drvimo v novo evropsko superdržavo, bolj smo državljani odrezani od odločanja in samo še nemočno opazujemo, kaj nam pripravljajo za zidovi bruseljskega »Kremlja«.

do dana današnjeg predstavljaju tabu temu u društvu, koje je puno "zabranjenih" tema iz ratnih ... Lady Gaga je velika ljubiteljica francoskih buldogov. FOTO: Profimedia.

Prelistaj me. Dodaj v košarico Čas odraščanja - Dvajset let slovenske zunanje politike.