Svoboda

Svoboda - Jonathan Franzen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jonathan Franzen
DIMENZIJA
11,38 MB
IME DATOTEKE
Svoboda.pdf
ISBN
1854012090350

OPIS

Svoboda je najnovejširoman Jonathana Franzna, na katerega so bralci čakali skoraj desetletje.Franznu je uspela briljantna pripoved, ki je ogledalo ameriške sodobne družbein daje misliti o odločitvah, ki jih moramo v življenju vseskozi sprejemati. Ko nam pripoveduje zgodbo ameriške družine Berglund se sprehodi od najstniškega poželenja do kompromisov srednjih let.Zvest svojemu slogu in epski širini govori o ljubezni in zakonu, v katerem ima svoboda posameznika, naj bo to zakonski partner (Patty in Walter Berglund), ljubimec (Patty se zaplete z mladostno simpatijo, glasbenikom Richardom Katzem, Walter pa s sodelavko Lalitho), prijatelj ali sosed, izredno pomembno, če ne ključno vlogo. Toda, kar je za nekoga svoboda, je lahko že za njegovega najbližjega nesvoboda in zatiranje. Svoboda je razkošna freska današnjega časa, v kateri pisatelj mojstrsko uporablja celo paleto izraznih možnosti, da nam daje misliti, nas nasmeje in včasih tudi gane.

Pust nam jutri pripravlja najbolj norčav dan v letu, ko bo maskam končno vrnjen njihov pravi pomen. Vse trgovine so odprte.

svoboda synonyms, svoboda pronunciation, svoboda translation, English dictionary definition of svoboda. Noun 1.

POVEZANE KNJIGE