Šivanje

Šivanje - Lorna Knight | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorna Knight
DIMENZIJA
8,63 MB
IME DATOTEKE
Šivanje.pdf
ISBN
9613157982202

OPIS

Ne glede na to, ali jemljete šivanje kot svoj hobi ali kot delo, vam lahko ta knjiga pomaga na vaši poti. Podala vam bo tiste dodatne male delce informacij, ki jih potrebujete, da boste lahko sešili tak izdelek, kakršnega si želite. Pospešila bo vaše delo in vas navdihnila pri preizkušanju novih tehnik ali ustvarjalnih učinkov. V knjigi boste našli vse, kar potrebujete, da boste šivali hitreje in da bo delo preprostejše, videti pa bo, kot da ga je sešila profesionalna šivilja.

Izberite ustrezno področje uporabe šivalnih strojev. Na strani gospodinjskih šivalnih strojev najdete kataloge s podrobnimi opisi Brother in Juki šivalnih strojev.

Podrobnosti o izdelku; Šivalni stroji niso namenjeni le profesionalnim šiviljam in modnim oblikovalcem. Včasih je vsako gospodinjstvo imelo svoj šivalni stroj, ki so ga uporabljali za šivanje novih oblačil, pa tudi za krpanje, robljenje in popravljanje starih. ŠIVANJE PO MERI.

POVEZANE KNJIGE