Rojeni za tek

Rojeni za tek - Christopher McDougall | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christopher McDougall
DIMENZIJA
6,83 MB
IME DATOTEKE
Rojeni za tek.pdf
ISBN
2982306304660

OPIS

McDougall nas z duhovitostjo in zavidljivim besednim zakladom popelje od harvardskih laboratorijev do osončenih dolin in zasneženih vrhov, kjer vedno večje število ultratekačev preizkuša meje svojih teles. Rojeni za tek je ena tistih redkih knjig, ki ne zaposli le uma, ampak navdihne tudi telo – ko spoznaš, da skrivnost sreče leži prav pod tvojimi nogami in da smo bili vsi rojeni za tek. Polna neverjetnih osebnosti, osupljivih atletskih dosežkov, najnovejših znanstvenih odkritij in čistega navdiha. Rojeni za tek je knjiga-pustolovščina, ki se začne s preprostim vprašanjem: Zakaj me boli noga? V iskanju odgovora se avtor Christopher McDougall odpravi po poti iskanja najbolj vzdržljivih tekačev na svetu – ki mu pomagajo spoznati, da je vse, kar smo mislili, da vemo o teku, zmota.

Polna neverjetnih osebnosti, osupljivih atletskih dosežkov, najnovejših znanstvenih odkritij in čistega navdiha. Rojeni za tek je ena tistih redkih knjig, ki ne zaposli le uma, ampak navdihne tudi telo - ko spoznaš, da skrivnost sreče leži prav pod tvojimi nogami in da smo bili vsi rojeni za tek. Polna neverjetnih osebnosti, osupljivih atletskih dosežkov, najnovejših znanstvenih odkritij in čistega navdiha. Rojeni za tek je ena tistih redkih knjig, ki ne zaposli le uma, ampak navdihne tudi telo - ko spoznaš, da skrivnost sreče leži prav pod tvojimi nogami in da smo bili vsi rojeni za tek.

facebook; twitter; Redna cena: 12,90 € ... Na tviter sceni je med tekači zakrožila debata o knjigi »Rojeni za tek« Christopherja McDougalla. Ker sva bila v soboto v Kranju pri Robleku in kupovala berfutke, sem kupil še to knjigo, za katero je tudi sam rekel, da je odlična, saj ti spremeni pogled na tek. Rojeni za tek je ena tistih redkih knjig, ki ne zaposli le uma, ampak navdihne tudi telo - ko spoznaš, da skrivnost sreče leži prav pod tvojimi nogami in da smo bili vsi rojeni za tek.

POVEZANE KNJIGE