Resnica se začenja v dvoje

Resnica se začenja v dvoje - Moeller Michael Lukas | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Moeller Michael Lukas
DIMENZIJA
12,86 MB
IME DATOTEKE
Resnica se začenja v dvoje.pdf
ISBN
8417154155975

OPIS

Priročnik o tem, kako se pogovarjati v paru, dekle s fantom, žena z možem. Delo je pisano na osnovi dolgoletnih izkušenj in spoznanja, da veliko družinskih težav nastane zato, ker se premalo pogovarjamo. Prezaposlenost in druga bremena ne smejo zadušiti naših pogovorov.

Odnosi niso le tisto, kar se kaže v načinu komuniciranja, povezovanja in sodelovanja. Voditeljski odnos se začenja intimno, v notranjem odnosu posameznika do sveta, do življenja, v odnosu do ovir ali priložnosti.

Možnosti je malo morje; igrata se lahko denimo iskanje zaklada, tako da skrijete njeno darilo, do katerega se bo prebila šele po številnih izzivih, ki jih odkriva korak za korakom. Resnica je filozofski pojem, ki po eni od definicij pomeni ujemanje izjave z dejstvi oziroma z realnostjo.. Vendar pa ne obstaja enotna definicija resnice, s katero bi se strinjala večina filozofov..

POVEZANE KNJIGE