Pet jezikov odpuščanja

Pet jezikov odpuščanja - Gary Chapman, Jennifer Thomas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gary Chapman, Jennifer Thomas
DIMENZIJA
10,71 MB
IME DATOTEKE
Pet jezikov odpuščanja.pdf
ISBN
5087207482388

OPIS

Kako se opravičiti in ozdraviti odnoseVčasih ni dovolj reči: »Oprosti«. Opravičilo ni vedno sprejeto, zato ne ozdravi bolečine v odnosu.Dr. Gary Champan, avtor znamenite knjige Pet jezikov ljubezni, in zakonska svetovalka dr. Jennifer Thomas sta odkrila, da se razlikujemo po tem, kakšnemu opravičilu zares verjamemo. Ugotovila sta, da govorimo pet jezikov odpuščanja:• IZRAŽANJE OBŽALOVANJA – »Žal mi je.«• SPREJEMANJE ODGOVORNOSTI – »Napak sem ravnal.«• POVRAČILO – »Kako lahko to popravim?«• ISKRENO KESANJE – »Potrudil se bom, da tega ne bom več storil.«• PROŠNJA ZA ODPUŠČANJE – »Mi boš odpustil, prosim?«Ob tej knjigi se boste naučili izraziti opravičilo v jeziku, ki ga najbolje razume vaša ljubljena oseba.Prepoznali pa boste tudi, kateri način opravičevanja je najbližji vam. Razumevanje in uporaba petih jezikov odpuščanja vam bosta pomagala izboljšati vse vaše odnose.

Jennifer Thomas sta odkrila, da se razlikujemo po tem, kakšnemu opravičilu zares verjamemo. Ugotovila sta, da govorimo pet jezikov ... Dr.

Gary Chapman je s svojo metodo petih jezikov ljubezni navdušil bralce vsepovsod po svetu zaradi preprostega recepta, kako odkriti ključ trajnega in ljubečega zakona. Žal je odgovor vseprepogosto: Ne! Od tod izvira veliko težav, ki lomijo partnerske odnose. A te niso nepremagljive.

POVEZANE KNJIGE