Otrok v vrtcu

Otrok v vrtcu - Robi Kroflič, ... [et al.] | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robi Kroflič, ... [et al.]
DIMENZIJA
8,5 MB
IME DATOTEKE
Otrok v vrtcu.pdf
ISBN
8232624619992

OPIS

Priročnik je nastal na osnovi Kurikula za vrtce, ki je nacionalni dokument in je njegovo logično nadaljevanje. Namenjen je vsem, ki se ukvarjajo z institucionalno predšolsko vzgojo.Priročnik h Kurikulu za vrtce.

... Prejemali boste novice o aktualnih ugodnostih in novostih v spletni knjigarni Bukla ter občasne novice o prihajajočih knjižnih dogodkih, pri katerih sodeluje založba UMco.

Število vzgojiteljic, ki so na delu ali pa na čakanju oz ... Zdravje otrok v vrtcu v vrtec sodijo ZDRAVI OTROCI (Priloga: Protokol ravnanja ob bolezenskih znakih prehlada, kašlja, povišane temperature, COVID-19) Glede na trenutno epidemiološko situacijo COVID-19 vas prosimo, da upoštevate vsa splošna in interna navodila o preventivnih ukrepih. Vrtec Litija Bevkova 11270 Litija Telefon: +386 1 896 25 30 E-naslov:[email protected] Vrtec lahko obiskuje le zdrav otrok. Bolan otrok potrebuje počitek, nego in skrb svojih staršev.

POVEZANE KNJIGE