Osupljive zamisli za risanje

Osupljive zamisli za risanje - Shane Nagle | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shane Nagle
DIMENZIJA
7,81 MB
IME DATOTEKE
Osupljive zamisli za risanje.pdf
ISBN
6335312190201

OPIS

Knjiga Osupljive zamisli za risanje s preprostimi navodili korak zakorakom seznani mladega umetnika s temeljnimi risarskimi znanji, s katerimi lahko razvije in izpopolni svoje risarske spretnosti. Vsebuje tudi nasvete pri izbiri materialov in risarskih sredstev, namige pri osvajanju tehnik ter številne napotke za boljše in učinkovitejše risanje.

To je osnova za vso nadaljnjo umetnost in tehniko. Tako preprosto, a tako pomembno risanje nas spominja na zgodnje otroštvo in naše prve izdelke.

značilni gradbeni načrti in detajli, branje in uporaba gradbenih načrtov, Osupljive zamisli za risanje Več kot 80 risarskih projektov : osem knjig v eni Shane Nagle 24,99 € Dodaj v košarico Maja in Miha otroka s sladkorno boleznijo Helena Kraljič 21,90 € Dodaj v košarico Izvedite predstavitev z močnim učinkom. Enostavno ustvarite diagrame poteka in delite svoje zamisli.

POVEZANE KNJIGE