Oglašanje naših ptic

Oglašanje naših ptic - Hannu Jännes, Owen Roberts | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hannu Jännes, Owen Roberts
DIMENZIJA
4,68 MB
IME DATOTEKE
Oglašanje naših ptic.pdf
ISBN
9349293102984

OPIS

Ptičje petje lahko slišimo povsod, bodisi v mestu ali pa na deželi. Brez glasbene kulise naših pernatih prijateljev bi bili vrtovi, parki, gozdovi in polja nenavadno tihi in zato toliko bolj siromašni. Mnogokrat lahko slišimo njihovo oglašanje, vendar pa ptic ne vidimo. Ta knjiga in zgoščenka, ki sta preprosti za uporabo, vam omogočata vpogled v skrivnostni svet ptic. Na zgoščenki je zbranih 60 klicev ptic, ki so pri nas celoletne ali poletne vrste, preletniki, zimski ali poletni gosti. Vsak posnetek na zgoščenki je označen s številko, ki sovpada s številko v knjigi. V knjigi boste našli barvne fotografije ptic, zemljevide razširjenosti, zanimive opise njihovega življenjskega prostora, načinov hranjenja in gnezdenja ter njihovih klicev. Knjiga in zgoščenka, ki sta za opazovalce ptic vseh starosti in zmožnosti neprecenljivi, bosta odprli novo pot za prepoznavanje ptic in razumevanje njihovega vedenja.V vas lahko zbudita resnično zanimanje za najbolj pevsko nadarjene človekove spremljevalce.

Dodaj v košarico ... PREDAVANJE (splet): Vidra in bober, skrivnostna prebivalca naših voda. V času: 3.

Ta knjiga in zgoščenka, ki sta preprosti za uporabo, vam omogočata vpogled v skrivnostni svet ptic: Oglašanje naših ptic + CD (Nova, razširjena izdaja) - Cangura.com. Oglašanje naših ptic + CD (Nova, razširjena izdaja) Prinaša opise 96 vrst ptic in zgoščenko z njihovim oglašanjem.

POVEZANE KNJIGE