Od Stare Rusije do Ruskega imperija

Od Stare Rusije do Ruskega imperija - Lev Nikolajevič Gumiljov | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lev Nikolajevič Gumiljov
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
Od Stare Rusije do Ruskega imperija.pdf
ISBN
7603809519024

OPIS

Zadnje delo, ki ga je Lev Gumiljov (1912-1992), ruski geograf, etnograf, zgodovinar in utemeljitelj pasionarne teorije etnogeneze, pripravil za tisk, je rezultat globoke in vsestranske analize etnične zgodovine Rusije. Kot vsa njegova ostala dela, tudi to vsebuje kolosalen obseg snovi, njena analiza pa je avtorju omogočila daljnosežne znanstvene zaključke iz zgodovinske etnogeografije, za katera smo mislili, da so že zdavnaj razčiščena.Eseji dogodkov od prvega do osemnajstega stoletja so napisani intrigantno, v "fascinantenem" stilu, to pa zato, ker je, po besedah Leva Nikolajeviča Gumiljova, svojo nalogo kot avtor videlv tem, da "bralci razumejo vsebino knjige in je ne odložijo, dokler je ne preberejo do zadnje strani."

Zlata vrata in Uspenski samostan v Vladimirju sta bila zgrajena še pred mongolsko invazijo, zato sta zelo posebna. Putin JEDNOM RUSKOM NARODNOM POSLOVICOM opisao odnose Srbije i Rusije. Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas u Beogradu da odnosi Srbije i Rusije nisu od juče i od danas, već da traju vekovima, da imaju duboke i čvrste korene, a da dva... Vode u blizini kamčatske plaže na kranjem istoku Rusije zagađene su curenjem otrovnog materijala iz tankera, ukazuju preliminarni izveštaji ruske ekološke službe. Od Urugvaja do Rusije.

Rusija ima imperijalno nasleđe, ali ona nije imperija. Istorija Rusije od 826 do 1917 godine :: Pregled Ruskih Vladara u periodu od 862 do 1917 godine. U 12.

POVEZANE KNJIGE