Nepojasnjeno

Nepojasnjeno - Rupert Matthews | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rupert Matthews
DIMENZIJA
3,44 MB
IME DATOTEKE
Nepojasnjeno.pdf
ISBN
8574185411240

OPIS

• Ali je Bigfoot resnično bitje?• Kaj se je zgodilo z Amelio Earhart med njenim poletom okoli sveta?• Kdo je postavil skrivnostne kipe na Velikonočnem otoku?• Ali je bil poltergajst z Bellove kmetije samo izmišljotina?Knjiga NEPOJASNJENO s podrobni opisi, podkrepljeni z osupljivimi fotografijami in ilustracijami razkrivajo najbolj presenetljive skrivnosti sveta. Vsebina je razdeljena na štiri dele: duhovi, starodavne skrivnosti, nenavadne živali, izginotja.

Pričevanja žrtev se vrstijo drugo za drugim. Ernesto je mlad forenzični antropolog pri forenzični fundaciji, čigar naloga je identifikacija pogrešanih oseb.

Alenka in dve leti starejši Jure sta bila dolga leta eden najlepših slovenskih parov. Ljubezen sta leta 2001 kronala s poroko na Blejskem gradu, rodili so ... Vsem, ki imate težave s pogostimi glavoboli in alergijami, ste pod stalnim stresom, čutite nepojasnjeno utrujenost in občutek »težkih okončin«, imate slabo prebavo in oslabljen imunski sistem ter težave z jetri ali žolčnikom.

POVEZANE KNJIGE