Moj porodni načrt

Moj porodni načrt - Marsden Wagner | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marsden Wagner
DIMENZIJA
3,28 MB
IME DATOTEKE
Moj porodni načrt.pdf
ISBN
3231237533238

OPIS

Da bi si kot bodoča mamica zagotovili zdrav in srečen porod, ne potrebujete kopice zdravil in operativnih posegov. Dejanje, s katerim boste podarili življenje, je nekaj zelo naravnega, je prepričan svetovno uveljavljeni strokovnjak za obporodno skrb, zdravnik in znanstvenik Marsden Wagner.Imeniten priročnik Oblikujte svoj porodni načrt razkriva možnosti in tveganja, ki jih morate poznati, da bi se informirano odločili o pomoči, za katero menite, da jo med porodom potrebujete. Spodbuditi želi sodelovanje med vami in strokovnjaki, ki med nosečnostjo in porodom skrbijo za vas.Knjiga je res nekaj posebnega. V rokah držite ključni vir informacij:- o tem, kako se babice in zdravniki razlikujejo po izobrazbi in razumevanju poroda;- o tem, kaj lahko pričakujete, če rodite v bolnišnici, v porodnem centru ali doma;- o tem, kako izbrati zagovornika, ki bo zagotovil, da bo strokovnjak ob vašem porodu spoštoval vaše želje;- o naravnih porodnih dobah;- o različnih medicinskih ali kirurških posegih – in morebitnih zapletih ter koristih vsakega izmed njih;- o naravnih zamenjavah za zdravila, tehnologijo in kirurške posege;o najvarnejših porodnih praksah.

Od mirnega začetka do smrtno nevarnega konca. Porod se je začel z razpokom plodovih ovojev malo po polnoči.

Imeniten priročnik Oblikujte svoj porodni načrt razkriva možnosti in tveganja, ki jih morate poznati, da bi se informirano odločili o pomoči, za katero menite, da jo med porodom potrebujete. Spodbuditi želi sodelovanje med vami in strokovnjaki, ki med ... "Knjiga Oblikujte svoj porodni načrt je sanjska.

POVEZANE KNJIGE