Moj porodni načrt

Moj porodni načrt - Marsden Wagner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marsden Wagner
DIMENZIJA
10,53 MB
IME DATOTEKE
Moj porodni načrt.pdf
ISBN
9331059874658

OPIS

Da bi si kot bodoča mamica zagotovili zdrav in srečen porod, ne potrebujete kopice zdravil in operativnih posegov. Dejanje, s katerim boste podarili življenje, je nekaj zelo naravnega, je prepričan svetovno uveljavljeni strokovnjak za obporodno skrb, zdravnik in znanstvenik Marsden Wagner.Imeniten priročnik Oblikujte svoj porodni načrt razkriva možnosti in tveganja, ki jih morate poznati, da bi se informirano odločili o pomoči, za katero menite, da jo med porodom potrebujete. Spodbuditi želi sodelovanje med vami in strokovnjaki, ki med nosečnostjo in porodom skrbijo za vas.Knjiga je res nekaj posebnega. V rokah držite ključni vir informacij:- o tem, kako se babice in zdravniki razlikujejo po izobrazbi in razumevanju poroda;- o tem, kaj lahko pričakujete, če rodite v bolnišnici, v porodnem centru ali doma;- o tem, kako izbrati zagovornika, ki bo zagotovil, da bo strokovnjak ob vašem porodu spoštoval vaše želje;- o naravnih porodnih dobah;- o različnih medicinskih ali kirurških posegih – in morebitnih zapletih ter koristih vsakega izmed njih;- o naravnih zamenjavah za zdravila, tehnologijo in kirurške posege;o najvarnejših porodnih praksah.

Townsend. V nadaljevanju pa si lahko preberete ... Moj porodni načrt: Other Views.

Moje zdravstveno stanje To je moj __ porod (zapišite številko). Da bi si kot bodoča mamica zagotovili zdrav in srečen porod, ne potrebujete kopice zdravil in operativnih posegov. Dejanje, s katerim boste podarili življenje, je nekaj zelo naravnega, je prepričan svetovno uveljavljeni strokovnjak za obporodno skrb, zdravnik in znanstvenik Marsden Wagner. Več: Prodam knjigo Moj porodni načrt.

POVEZANE KNJIGE